Business Runs

Tijdens de Marathon Eindhoven kunnen bedrijven een sportieve topprestatie neerzetten door deelname aan de Business Runs. Deelname aan de Business Runs zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie.

Business Estafette Marathon

Bij de Business Estafette Marathon volbrengen 4 teamleden samen de marathon. Ieder teamlid loopt een etappe van ongeveer 10,5 km. Bij een wisselpunt neemt het volgende teamlid het (denkbeeldige) stokje over. Zodra het vierde teamlid de finish op de Vestdijk passeert, stopt de tijd. Klik hier voor meer informatie.

Business Halve Marathon

De Business Halve Marathon is al vele jaren een bijzonder populair onderdeel. Teams van 3, 4 of 5 lopers leggen ieder de halve marathon af. De eindtijden van de eerste 3 finishers worden opgeteld en gelden als teamresultaat. Klik hier voor meer informatie.


Handleidingen voor inschrijven en aanmaken van teams

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.


Terugblik op 2016

Bekijk hier alle high res teamfoto's in Dropbox. Je kunt deze gratis downloaden. 

Daf

Gemeente Eindhoven ASML VDL Philips TU/e Brainport Sports & Technology Energy Lab AA Drink Eindhovens Dagblad IAK Verzekeringen Provincie Noord Brabant Subway