Business Run Halve Marathon

De Marathon Eindhoven is al jaren het grootste sportevenement van de provincie Noord-Brabant. Het vlakke, brede en sfeervolle parcours leidt al jaren tot een erg goede beoordeling door onze deelnemers. Vooral de passage op het Stratumseind (vanwege het enorme aantal toeschouwers ook wel ‘de Alpe d’Huez van Eindhoven’ genoemd) bezorgt menig deelnemer kippenvel en een blijvende herinnering.

Deelnemersinformatie en teamcoördinatoren

Download hier de belangrijke deelnemersinformatie en teamcoördinatoren informatie


Info - Business Halve Marathon

Starttijd: 13.30 uur
Afstand: Halve Marathon (21,1 km)
Locatie start: Montgommerylaan
Locatie finish:   Vestdijk


Kosten

Per team   € 375,- (exclusief BTW)

Ophalen startnummers, T-shirts, e.d.

De voor de deelname noodzakelijke attributen kunnen worden opgehaald door de teamleider. De teamleider wordt hiervan op de hoogte gesteld. De teamleider krijgt de mogelijkheid om de deelnamepakketten op te halen op maandag 2 oktober en dinsdag 3 oktober, tussen 09:00 en 17:00 uur, in de Kuiperszaal van Hotel Pullman Eindhoven Cocagne. Het adres van Hotel Pullman Eindhoven Cocagne is Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven.

Als de teamleider de startpakketten niet heeft opgehaald is er de mogelijkheid om deze op zaterdag (tussen 10:00 uur en 17:00 uur) of op zondagochtend 8 oktober (vanaf 08:00 uur), in Beursgebouw Eindhoven op te halen. Beursgebouw Eindhoven vindt u aan de Lardinoisstraat 8, 5661 ZZ in het centrum van Eindhoven. 

Deelnemerspakket

Iedere deelnemer aan de Business Run Halve Marathon ontvangt een envelop met startnummer met een tijdchip en speldjes. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een functioneel Marathon Eindhoven T-shirt. 

Omkleedgelegenheid

Speciaal voor de deelnemers aan de Business Run Halve Marathon is op de vide van ‘Beursgebouw Eindhoven’ een ontvangstruimte en kleedgelegenheid ingericht. Tevens kun je hier je kleding in bewaring geven. Deze kledinginname wordt de hele dag, tot 17.00 uur, bewaakt.

Fotosessie

Per bedrijf maken we van alle deelnemers aan de Business Halve Marathon een foto in looptenue. Deze foto’s worden gemaakt in Beursgebouw Eindhoven. In verband met de te verwachten drukte, kunnen de foto’s gemaakt worden tussen 08:30 uur en 15:30 uur. Spreek vooraf met je teamleden af hoe laat je samen op de foto gaat.

Startnummers

Wij raden je dringend aan om op de achterzijde van je startnummer het medisch paspoort in te vullen. De medische hulppost kan in geval van nood op deze manier snel en accuraat handelen.

Tijdregistratie/Chip

De tijdregistratie van alle looponderdelen vindt plaats met behulp van de MyLaps BibTag. Deze chip zorgt voor een nauwkeurige tijdregistratie. Wij hanteren een tweetal eisen met betrekking tot het gebruik van deze chip. De chip is op de achterzijde van het startnummer aangebracht en mag niet worden verwijderd of afgeplakt. Tevens mag er geen kleding over het startnummer en de chip gedragen worden. Het startnummer en de chip mag je na afloop als aandenken bewaren. De chip is niet herbruikbaar bij andere evenementen. Lopen met een eigen chip is niet mogelijk. Alle kilometerpunten worden aangegeven aan de zijkant van de weg. Voor een juiste tijdsregistratie moet je alle controlematten op het parcours en ook de matten na de finish passeren. Alle tijden worden vastgesteld op netto waarnemingen!

Verzorging

Iedere 5 km is er een verzorgingspost met water, sinaasappelen en sportdrank van AA Drink. Tussen de verzorgingsposten in zijn sponsposten ingericht. Hier worden sponsen uitgereikt en bekertjes water aangeboden. Na de finish wordt water en sportdrank van AA Drink uitgereikt.

Finish

De finish is gelegen op de Vestdijk, ter hoogte van Hotel Pullman Cocagne. De uitloopzone na de finish is voor publiek afgesloten. Aan het einde van de finishzone, waar je een eigen herinneringsmedaille ontvangt, kun je de weg blijven volgen richting ‘Beursgebouw Eindhoven’. Dit is ongeveer 500m lopen. De route naar ‘Beursgebouw Eindhoven’ staat met pijlen aangegeven.

Eindklassement Business Run Halve Marathon

De netto tijden van de eerste 3 gefinishte lopers of loopsters van je team worden opgeteld. De teams op de 1e, 2e en 3e plaats ontvangen een trofee.

Prijsuitreiking

De prijswinnaars zijn vanaf 16.30 uur bekend. Ervaring leert dat veel lopers dan niet meer bereikbaar zijn voor de prijsuitreiking. De prijswinnaars worden wel via de speaker bekendgemaakt. Met de contactpersonen van de winnende teams maakt de Commissie Business Run afspraken over wanneer en waar de prijsuitreiking plaatsvindt.

Wat krijgen alle teams:

  • Startnummers voor ieder teamlid, voorzien van de bedrijfsnaam;
  • Functioneel Marathon Eindhoven runningshirt voor ieder teamlid;
  • Tijdregistratie per deelnemer en als team;
  • Speciale herinneringsmedaille voor ieder teamlid;
  • Verzorging van deelnemers onderweg en bij finish;
  • Finishcertificaat (gratis te downloaden);
  • Teamfoto van de deelnemende Business Run Teams;
  • Speciale faciliteiten op zondag 8 oktober 2017 in Beursgebouw Eindhoven
Gemeente Eindhoven ASML VDL Philips DLL TU/e Brainport Sports & Technology Energy Lab AA Drink Eindhovens Dagblad IAK Verzekeringen Provincie Noord Brabant Subway