8 oktober 2017

Marathon Eindhoven

  Marathon Eindhoven wordt tweedaags sportfeest

  Marathon Eindhoven wordt tweedaags sportfeest

  De populaire 10km-loop wordt verplaatst naar zaterdagavond. Hierdoor kunnen de deelnemers nu veel meer genieten van een bijzondere beleving. Hardlopen in de avond geeft een andere dynamiek. Zeker als het wordt ondersteund met licht en muziek. De organisatie zal in overleg met Gemeente en hulpdiensten het evenement verder vormgeven. Voorlopig staat de start gepland om 19:30 uur en wordt de deelnemers een parcours aangeboden dat vanuit het centrum grotendeels over Strijp-S loopt.
  Nieuw onderdeel 5KM4ALL

  Nieuw onderdeel 5KM4ALL

  De uitbreiding naar zaterdagavond maakt het tevens mogelijk om met de ‘5KM4ALL’ een nieuw onderdeel te introduceren. Bij de ‘5KM4ALL’ leggen de deelnemers het parcours niet hardlopend af, maar op een alternatieve wijze. Zo kun je deelnemen met je rolstoel, handbike, op skates, met step, wandelend, met een kinderwagen of als Nordic Walker. Niets is te gek! Iedereen mag meedoen op zijn eigen manier, waarbij de snelheid wordt gelimiteerd op maximaal 15 km per uur.
  Een hele fijne actie van Energy Lab

  Een hele fijne actie van Energy Lab

  Je krijgt het bedrag van je inschrijving bij ons in korting voor een conditietest (€ 175,-) in één van de centra in Eindhoven of Rotterdam! Boek voor 31.12.2016 en neem een bevestiging van je inschrijving mee.