Energy Lab

Na je inschrijving ga je de volgende stap zetten in jouw voorbereiding naar het marathonweekend. Wij kunnen jou hiermee helpen samen met de expertise van Energy Lab professionals en het geven van trainingscursussen. Hieronder lees je daar meer over.

Meer uit jezelf halen, dat is wat wij nastreven. Heb je weleens nagedacht over hoe jij jezelf kunt verbeteren met behulp van conditietesten, complete bodyscans of steunzoolanalyses? Energy Lab biedt deze professionele dienstverleningen aan voor zowel de recreatieve sporter als de topsporter.

Energy Lab logo


Schrijf je vóór 1 juli in en ontvang je inschrijfgeld als korting

Deelnemers aan de Marathon Eindhoven die zich voor 1 juli 2017 inschrijven krijgen hun inschrijfgeld in korting op de combi conditietest + trainingsschema. Deze combinatie kost €175,-. Daarnaast krijg je er een bodyscan (t.w.v. € 50) gratis bij! 

Bekijk hier deze diensten:

 

Energy Lab

Onze dienstverleningen in het lab zijn erop gericht om jou op een verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde manier te helpen in het realiseren van je sportieve ambities. Dit doen we via een uitgebreid aanbod aan o.a. conditietesten, steunzoolanalyses, bodyscans en voedingsadvies. 

MyEnergyLab is een ideaal online trainingsplatform om verantwoord jouw sportieve doel te bereiken. Je kunt het schema aanschaffen bij jouw inschrijving voor de Marathon Eindhoven. Wij bieden een speciale actie aan: € 5,00 voor een trainingsschema van 8 tot 24 weken. De normale prijs is € 1,- per week. Nadat jouw inschrijving is ontvangen, krijg je binnen enkele dagen een e-mail van MyEnergyLab met je persoonlijke vouchercode.

Wij helpen graag om Business Teams topfit en blessurevrij aan de start te krijgen. Energy@Work staat voor het uitwerken en implementeren van duurzame beweeg- en gezondheidscampagnes op maat voor bedrijven. Betrokken, fitte en mentaal sterke werknemers vormen immers het belangrijkste kapitaal van elk bedrijf. 

 

Gemeente Eindhoven ASML VDL Philips TU/e Brainport Sports & Technology Energy Lab AA Drink Eindhovens Dagblad IAK Verzekeringen Provincie Noord Brabant Subway