Welkom in Eindhoven

Eindhoven is onmiskenbaar de meest uitdagende stad in het Zuiden van ons land. Deze vijfde stad van Nederland heeft alles te bieden wat het leven aangenaam maakt! Een bruisend centrum met een enorm winkelaanbod, ontelbare kroegen en restaurantjes, gezellige terrassen en een levendig uitgaansleven. De overvolle evenementenkalender en kunst en cultuur op hoog niveau zorgen ervoor dat Eindhoven bruist. Maar Eindhoven kent ook een rijke historie; deze op het oog jonge en moderne stad is een van de oudste steden van Nederland.

De feestelijke en muzikale omlijsting van de Marathon Eindhoven; meer dan vijftig muzikale attracties langs het gehele parcours. Het Marathonfestival is niet meer weg te denken tijdens de Marathon Eindhoven.

Opzwepende, muzikale klanken van diverse bandjes, DJ’s en blaaskapellen rondom het parcours, zorgen voor een hoop gezelligheid in de Eindhovense binnenstad. De lopers worden in een constant ritme gestimuleerd en aangemoedigd en het publiek kan sfeervol genieten!

www.eindhoven.nl
www.vvveindhoven.nl
www.cityinformation.nl

Marathon Eindhoven 13

 

 

Gemeente Eindhoven ASML VDL Philips DLL TU/e Brainport Sports & Technology Energy Lab AA Drink Eindhovens Dagblad IAK Verzekeringen Provincie Noord Brabant Subway