Contact

Organisatie

Golazo Sports SX
Torenallee 3
5617 BA Eindhoven

Colofon

Golazo Sports SX

2019

Voorbehoud

Uit het oogpunt van zorgvuldigheid is aan de teksten op deze site zeer veel aandacht besteed. Wij kunnen echter niet garanderen dat de verstrekte informatie voor 100% juist is. Je kunt daarom geen rechten ontlenen aan de inhoud van deze site. Gebruik ervan geschiedt voor eigen risico.


Meest gestelde vragen

Waar moet ik mijn startnummer ophalen?

Zaterdag 12 oktober

Deelnemers aan de 5KM4ALL en de wandeltochten kunnen op zaterdag 12 oktober vanaf 9.00 uur het startnummer ophalen op Torenallee 22-02.

Zondag 13 oktober

Startnummer thuisgestuurd per post

Bij je inschrijving heb je de optie gekregen om je startnummer thuisgestuurd te krijgen, dit was mogelijk tot en met 11 september. Let op: dit geldt alleen voor deelnemers met een postadres in Nederland. De startnummers worden 5 oktober naar Post NL gestuurd, dus vanaf dan kun je jouw brievenbus in de gaten houden. Let op: door de drukte is het mogelijk dat het in de dagen daarna pas binnenkomt. Als de post op vrijdag 11 oktober jouw startnummer nog niet heeft gebracht, kom dan op zaterdag 12 oktober tussen 10.00 en 18.00 uur of zondag 13 oktober vanaf 8.00 uur naar de helpdesk in het Beursgebouw om je startnummer op te halen.

Startnummer ophalen

Voor iedereen die ervoor gekozen heeft om het startnummer op te halen, kan dit vanaf maandag 7 oktober t/m zondag 13 oktober. Hiervoor hebben wij 2 locaties ingericht in Eindhoven. Onderstaand vind je de locaties en openingstijden. Wij nodigen de contactpersonen van de Business Runs en scholen/verenigingen graag uit om de deelnamepakketten voor hun team(s) op te halen. Dat kan op onderstaande locatie en openingstijden.

Hotel Pullman Eindhoven Cocagne (Cuyperszaal), Vestdijk 47 in Eindhoven

Bedrijven/Scholen

Maandag 7 oktober

van 09:00 tot 17:00 uur 

Bedrijven/Scholen

Dinsdag 8 oktober 

van 09:00 tot 17:00 uur 

Ind. deelnemers

Woensdag 9 oktober 

van 10:00 tot 18:00 uur

Ind. deelnemers

Donderdag 10 oktober 

van 10:00 tot 18:00 uur

Ind. deelnemers

Vrijdag 11 oktober   

van 10:00 tot 18:00 uur


Beursgebouw Eindhoven, Lardinoisstraat 8 in Eindhoven

Zaterdag 12 oktober  van 10:00 tot 18:00 uur    
Zondag 13 oktober  van 08:00 tot 16:00 uur     

 

Kan ik mijn afstand nog wijzigen?

Ja, wijzigen van afstand is mogelijk. Bij wijziging van de afstand waarvoor ingeschreven is, vindt geen restitutie van inschrijfgeld, of deel daarvan, plaats. Wijzigen naar een hogere afstand kan met als voorwaarde dat het verschil in prijs tussen beide afstanden wordt voldaan.

Stappenplan voor wijzigen afstand

  1. Log in op je Mylaps account via het online inschrijfformulier op de website. De link en het wachtwoord hiervoor heb je ontvangen in je bevestigingsmail.
  2. Als je bent ingelogd klik je op “race wijzigen”:
  3. Kies jouw nieuwe afstand en klik op "doorgaan".
  4. Bij wijziging naar een lagere afstand dan waarvoor ingeschreven is, vindt geen restitutie van inschrijfgeld plaats. Bij wijziging naar een hogere afstand dan waarvoor ingeschreven is, dient u het verschuldigde bedrag af te rekenen door op "afrekenen" te klikken.
  5. Let op: Kom dan op de dag zelf nog naar de helpdesk om een sticker op te halen die je op je startnummer dient te bevestigen. Hiermee word je toegelaten tot het startvak van jouw nieuwe afstand.
Kan ik nog van startwave veranderen?

 

Nee, het is niet langer mogelijk om van startwave te veranderen. Bij de marathon en halve marathon wordt de indeling van de startvakken bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. In verband met de productie van de startnummers was het mogelijk om tot en met 11 september je verwachte eindtijd in te vullen. Vanaf 12 september worden alle deelnemers automatisch in de laatste startwave ingedeeld. De aanduiding van de vakken gebeurt middels een kleur. In welk startvak je moet starten, is op je startnummer aangeduid met de kleur van het startvak.

Waar kan ik mijn medaille laten graveren?

De medaille die je ontvangt, kun je na de finish nog specialer laten maken. Winterman Sport biedt alle deelnemers in het Beursgebouw de mogelijkheid om naam en prestatie achterop de medaille te graveren. 

Als je dit niet bij je inschrijving vooraf hebt aangegeven, kun je je medaille na afloop laten graveren, maar de kosten bedragen dan € 8,-.

Ik kan mijzelf of iemand niet vinden in de app, wat nu?

Geen zorgen. Er vindt geregeld een update plaats in de app. Zaterdag 12 oktober voegen wij alle deelnemers toe die er nog niet in staan. Ook als je een startnummer hebt overgenomen, wordt dit in de app bijgewerkt. Dit gebeurt automatisch en hoef je niet door te geven aan de organisatie. 

Wat zijn de openingstijden van de helpdesk?

Hotel Pullman Eindhoven Cocagne (Cuyperszaal), Vestdijk 47 in Eindhoven

Business Runs/scholen

Maandag 7 oktober

van 09:00 tot 17:00 uur 

Business Runs/scholen

Dinsdag 8 oktober 

van 09:00 tot 17:00 uur 

Ind. deelnemers

Woensdag 9 oktober 

van 10:00 tot 18:00 uur

Ind. deelnemers

Donderdag 10 oktober 

van 10:00 tot 18:00 uur

Ind. deelnemers

Vrijdag 11 oktober   

van 10:00 tot 18:00 uur


Beursgebouw Eindhoven, Lardinoisstraat 8 in Eindhoven

Zaterdag 12 oktober  van 10:00 tot 18:00 uur    
Zondag 13 oktober  van 08:00 tot 16:00 uur     
Welke verzorging krijg ik onderweg?

Verzorging Marathon Eindhoven

Tijdens de Marathon Eindhoven zullen verzorgingsposten met AA Drink-Iso Lemon (Isotone sportdrank) van sponsor AA Drink en water (beide in bekertjes) worden ingericht op ongeveer de volgende km-punten: 5 km, 10 km, 15 km, 20 km, 25 km, 30 km, 35 km en 40 km. Daarnaast zijn er waterposten (bekertjes water + sponzen) voorzien op de volgende km-punten: 12,5 km, 17,5 km, 22,5 km, 27,5 km, 32,5 km en 37,5 km. Direct na de finish is ook AA Drink Smart Recovery, water en fruit beschikbaar. Vanaf 10 km wordt er elke 5 km fruit (bananen + sinaasappelen) aangeboden.

Voor recreanten aan de hele marathon is het mogelijk om voor bij de verzorgingsposten eigen drank aan te leveren. Dit kan worden aangeleverd in het beursgebouw vanaf zaterdag 12 oktober t/m zondagochtend 8:30 uur.

Hieronder het overzicht van de indeling van de verzorgingspost met het gedeelte eigen drank erin (eerste gedeelte van de post op elk 5 km punt). De drank voor de recreanten staan aan de linkerkant met op de eerste kraam de sortering voor de even startnummer (in oplopende volgorde) en de tweede kraam de oneven startnummers (in oplopende volgorde).

Verzorging Halve Marathon gepresenteerd door ED 

Bij de halve marathon is er elke +/- 5 km een verzorgingspost met water, sinaasappelen, bananen en Iso-Lemon van AA Drink (isotone sportdrank). Tussen de verzorgingsposten in zijn sponsposten ingericht. Hier worden sponsen uitgereikt en bekertjes water aangeboden. Voor alle afstanden geldt dat er na de finish water wordt uitgereikt door ‘Brabant Water’ en AA Drink Sportwater-Melon. Vanaf 10 km wordt er elke 5 km fruit (bananen + sinaasappelen) aangeboden.

Verzorging Jumbo 10 km

Er staat een verzorgingspost op ongeveer 7,5 km. Na de finish ontvangt iedere deelnemer een bekertje water van onze sponsor ‘Brabant Water’ en een flesje AA Drink-Iso Lemon.

Verzorging Aon City Run

Na de finish ontvangt iedere deelnemer een bekertje water van onze sponsor ‘Brabant Water’ en AA Drink Sportwater-Melon.

Verzorging Mini Marathon

Na de finish ontvangt iedere deelnemer een bekertje water van onze sponsor ‘Brabant Water’ en AA Drink Sportwater-Melon.


Heb je na het bekijken van bovenstaande FAQ's en de Praktische info nog vragen, vul dan onderstaand formulier in. Wij vragen je vriendelijk om ons antwoord af te wachten en jouw vraag niet nogmaals te stellen.


Contactformulier

Je bericht is succesvol verzonden
Er is iets fouts gegaan. Neem contact op met info@marathonrotterdam.nl
Voer een geldige e-mail adres
Je moet een bericht invullen.