Deelnemen


Marathon Eindhoven

Zondag 14 oktober

Het hoofdonderdeel van de dag is de marathon-afstand. Het vlakke, brede en sfeervolle parcours leidt al jaren tot snelle eindtijden en een erg goede beoordeling door onze deelnemers.

Lees meer

Halve Marathon gepresenteerd door ED

Zondag 14 oktober

Traditioneel is de Halve Marathon gepresenteerd door ED het onderdeel met de meeste deelnemers. Vooral de passage op het Stratumseind (vanwege het enorme aantal toeschouwers ook wel ‘de Alpe d’Huez van Eindhoven’ genoemd) bezorgt menig deelnemer kippenvel en een blijvende herinnering.

Lees meer

Business Runs

Zondag 14 oktober

Tijdens de Marathon Eindhoven kunnen bedrijven een sportieve topprestatie neerzetten door deelname aan de Business Estafette Run of Business Halve Marathon. Deelname aan de Business Runs zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie.

Lees meer

Aon City Run 5 km

Zondag 14 oktober

Loop samen met zo’n 6.000 andere deelnemers mee met de Aon City Run. De route loopt dwars door het centrum van Eindhoven en finisht net als de hele en halve marathon op de Vestdijk. 

Lees meer

Chiquita Mini Marathon

Zondag 14 oktober

De Chiquita Mini Marathon 1 Mijl (1,6 km) maakt het toegankelijk voor de allerjongste sportievelingen. Loop met vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, teamgenootjes, ouders of grootouders en nog zo’n 3.000 andere deelnemers dwars door het centrum van Eindhoven.

Lees meer

Jumbo 10 km run by night - zaterdag

Zaterdag 13 oktober

De populaire Jumbo 10 km run by night is op zaterdagavond. Hierdoor kunnen de deelnemers nu veel meer genieten van een bijzondere beleving. Hardlopen in de avond geeft een andere dynamiek. Zeker wanneer je wordt ondersteund met licht en muziek.

Lees meer

5KM4ALL - zaterdag

Zaterdag 13 oktober

Bij de ‘5KM4ALL’ leggen de deelnemers het parcours af op een alternatieve wijze. Zo kun je wandelen of deelnemen met je rolstoel, handbike, step, een kinderwagen of als Nordic Walker. Iedereen mag meedoen, waarbij de snelheid wordt gelimiteerd op 15 km per uur.

Lees meer