Deelnemen


Marathon Eindhoven

Zondag 13 oktober

Het hoofdonderdeel van de dag is de marathon-afstand. Het vlakke, brede en sfeervolle parcours leidt al jaren tot snelle eindtijden en een erg goede beoordeling door onze deelnemers.

Halve Marathon

Zondag 13 oktober

Traditioneel is de Halve Marathon gepresenteerd door ED het onderdeel met de meeste deelnemers. Vooral de passage op het Stratumseind bezorgt menig deelnemer kippenvel en een blijvende herinnering.

10 km

Zondag 13 oktober

De populaire Jumbo 10 km vindt dit jaar op zondag plaats. Je loopt een deel van het officiële marathonparcours, legt de laatste kilometers door het sfeervolle hart van Eindhoven af om te finishen in een heuse vlaggenzee op de Vestdijk. 

Business Runs

Zondag 13 oktober

Bedrijven kunnen een sportieve topprestatie neerzetten door deelname aan de Business Runs. Deelname zorgt voor een goede onderlinge sfeer én voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie.


City Run 5 km

Zondag 13 oktober

Loop samen met zo’n 6.000 andere deelnemers mee met de Aon City Run 5 km. De route loopt dwars door het centrum van Eindhoven en finisht net als de hele en halve marathon op de Vestdijk. 

Mini Marathon

Zondag 13 oktober

Doe met vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, teamgenootjes, ouders of grootouders en nog zo’n 3.000 andere deelnemers mee aan de Mini Marathon 1 Mijl (1,6 km) en loop dwars door het centrum van Eindhoven.

5KM4ALL

Zaterdag 12 oktober

Bij de ‘5KM4ALL’ leggen de deelnemers het parcours af op een alternatieve wijze. Zo kun je wandelen of deelnemen met je rolstoel, handbike, step, een kinderwagen of als Nordic Walker. Iedereen mag meedoen, waarbij de snelheid wordt gelimiteerd op 15 km per uur.

Wandeltocht

Zaterdag 12 oktober

Wil je liever wandelen dan hardlopen? Neem dan deel aan de 12,5 of 20 km wandeltocht op zaterdag 12 oktober.