Deelnemen


Marathon Eindhoven

Start: Mathildelaan

Het hoofdonderdeel van de dag is de marathon-afstand. Het vlakke, brede en sfeervolle parcours leidt al jaren tot snelle eindtijden en een erg goede beoordeling door onze deelnemers.

Inschrijven

Halve Marathon

Start: Montgomerylaan

Traditioneel is de Halve Marathon het onderdeel met de meeste deelnemers. Vooral de passage op het Stratumseind (vanwege het enorme aantal toeschouwers ook wel ‘de Alpe d’Huez van Eindhoven’ genoemd) bezorgt menig deelnemer kippenvel en een blijvende herinnering.

Inschrijven

Business Runs

Estafette & Halve Marathon

Tijdens de Marathon Eindhoven kunnen bedrijven een sportieve topprestatie neerzetten door deelname aan de Business Runs. Deelname aan de Business Runs zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie.

Inschrijven

Jumbo 10 km run by night

Start: Mathildelaan

De populaire Jumbo 10 km run by night is op zaterdagavond. Hierdoor kunnen de deelnemers nu veel meer genieten van een bijzondere beleving. Hardlopen in de avond geeft een andere dynamiek. Zeker wanneer je wordt ondersteund met licht en muziek.

Inschrijven

IAK City Run 5 km

Start: Geldropseweg

Loop samen met zo’n 6.000 andere deelnemers mee met de IAK City Run. De route loopt dwars door het centrum van Eindhoven en finisht net als de hele en halve marathon op de Vestdijk. 

Inschrijven

5KM4ALL

Start: Mathildelaan

Bij de ‘5KM4ALL’ leggen de deelnemers het parcours af op een alternatieve wijze. Zo kun je wandelen of deelnemen met je rolstoel, handbike, step, een kinderwagen of als Nordic Walker. Iedereen mag meedoen, waarbij de snelheid wordt gelimiteerd op 15 km per uur.

Inschrijven

Chiquita Mini Marathon

Start: Septemberplein

De Chiquita Mini Marathon 1 Mijl (1,6 km) maakt het toegankelijk voor de allerjongste sportievelingen. Loop met vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, teamgenootjes, ouders of grootouders en nog zo’n 3.000 andere deelnemers dwars door het centrum van Eindhoven.

Inschrijven