10 km - zaterdag


Bij jouw inschrijving inbegrepen


Tijdregistratie

Tijdregistratie met Track & Trace verzorgd door MyLaps

Startnummer

Met voornaam (bij inschrijving voor 10 september)

Kleedgelegenheid

Kleed- en douchegelegenheid in het Beursgebouw


Parcours

Officieel gemeten, verkeersvrij en met muzikale ondersteuning

Tassenafgifte

In het Beursgebouw is er gratis tassenafgifte voor deelnemers

Verzorging

Verzorging onderweg en na de finish


Finishcertificaat

Finishcertificaat na afloop online te bekijken

Unieke medaille

Unieke herinnering aan jouw deelname

Online terugblikmagazine

Nagenieten met veel mooie foto's en leuke tekstenTe bestellen extra's


Gravure medaille

€ 6,50 voor 10 september, daarna € 8,00

Donatie goede doel

Jeugdsportfonds Eindhoven en/of KWF vanaf € 2,50 tot en met € 50,00

Shirt

Alleen nog te koop bij het afhalen van het startnummer voor €25,00


MyEnergyLab

€ 5,00 voor een trainingsschema van 8 tot 24 weken en inschrijfgeld als kortingspercentage op conditietest, bodyscan en trainingsschema

BibBits

Bevestiging startnummer voor € 8,95

Startnummer per post

Ontvang startnummer per post voor € 2,50


Testlopen

Ook dit jaar organiseert Eindhoven Atletiek weer vier testlopen. Deze testlopen zijn zeer geschikt voor deelnemers aan de estafette-, halve- of hele marathon van Eindhoven. In diverse tempogroepen en onder begeleiding van lopende en fietsende hazen worden oplopende afstanden gelopen. De testlopen bestaan uit meerdere ronden met doorkomst op de atletiekbaan in Eindhoven, met verzorging in de vorm van een waterpost en de mogelijkheid voor een korte sanitaire stop.

Lees meer

Op Naar Marathon Eindhoven

ONME (Op Naar Marathon Eindhoven) is een trainingsprogramma van Eindhoven Atletiek met als doel fit aan de start te verschijnen van de 10 km, de halve marathon, de hele marathon of de estafette marathon. Onder leiding van ervaren trainers van Eindhoven Atletiek train je op basis van gerichte trainingsschema’s voor de grote dag in oktober. Dit doe je samen met andere enthousiaste lopers van je eigen niveau. Tijdens het programma zijn er een aantal tussentijdse testmomenten waarbij je je vooruitgang kunt meten.

Lees meer

LOGO for it trainingsprogramma

Het LOGO for it!-trainingsprogramma bereid je voor op de hele, de halve óf de 10 km-loop van Eindhoven in het tweede weekeinde van oktober. Het programma is dus niet voor beginnende hardlopers. Onder leiding van de trainers train je vijf maanden lang en werk je samen aan je duurvermogen, snelheid en looptechniek. Tijdens de eerste trainingen zal er gekeken worden met welke groep je mee kunt trainen, zodat je altijd op je eigen niveau loopt.

Lees meer

Voorbereidingsprogramma GVAC

In de aanloop naar Marathon Eindhoven organiseert GVAC uit Veldhoven dit jaar wederom haar succesvolle voorbereidingsprogramma’s. Zowel de beginner die de 5 of 10 km wil kunnen lopen, als de (meer) gevorderde loper die zich richt op de ½ of hele marathon, kan bij GVAC terecht.

Lees meer

Controles

Bevestiging

Als je je hebt ingeschreven, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Zorg dus dat jouw e-mailadres correct is ingevuld. Mocht je na jouw inschrijving jouw gegevens willen wijzigen of alsnog een product willen bestellen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen op jouw account via het inschrijfformulier.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor deelname aan de 10 km is 14 jaar op de dag van het evenement.

Wedstrijdreglement

Bekijk hier het wedstrijdreglement. 

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden.