Business Run Halve Marathon


Praktische info

Deelnemerspakket

Iedere deelnemer aan de Business Run Halve Marathon ontvangt een envelop met startnummer met een tijdchip en speldjes. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een functioneel Marathon Eindhoven T-shirt. 

Fotosessie

Per bedrijf of team maken we van alle deelnemers aan de Business Halve Marathon een foto in looptenue. Deze foto’s worden gemaakt in Beursgebouw Eindhoven. Onze fotograaf is van 08:30 uur tot 15.30 uur beschikbaar! Spreek a.u.b. vooraf met je teamleden af hoe laat je samen op de foto gaat.

Finish & medailles

De finish is gelegen op de Vestdijk, ter hoogte van Hotel Pullman Cocagne. De uitloopzone na de finish is voor publiek afgesloten. Aan het einde van de finishzone, waar je een eigen herinneringsmedaille ontvangt, kun je de weg blijven volgen richting ‘Beursgebouw Eindhoven’. Dit is ongeveer 500m lopen. De route naar ‘Beursgebouw Eindhoven’ staat met pijlen aangegeven.

Omkleedgelegenheid en massage

Speciaal voor de deelnemers aan de Business Runs zijn op de vide van ‘Beursgebouw Eindhoven’ faciliteiten ingericht. Als deelnemer kun je hier terecht voor de laatste informatie en kun je je kleding in bewaring geven. Deze kledinginname wordt de hele dag, van 8.30 uur tot 17.00 uur, bewaakt. Verder is er op de vide de mogelijkheid tot een massage. Het Beursgebouw Eindhoven is gevestigd aan de Lardinoisstraat 8, in het centrum van Eindhoven.

Ophalen startnummers

De voor de deelname noodzakelijke attributen kunnen worden opgehaald door de teamleider. De teamleider wordt hiervan op de hoogte gesteld. De teamleider krijgt de mogelijkheid om de deelnamepakketten op te halen op maandag 8 oktober en dinsdag 9 oktober, tussen 09:00 en 17:00 uur, in de Cuyperszaal van Hotel Pullman Eindhoven Cocagne. Het adres van Hotel Pullman Eindhoven Cocagne is Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven. De Cuyperszaal van Hotel Pullman Cocagne Eindhoven heeft een eigen ingang. Deze bevindt zicht zo’n 20 meter links van de hoofdingang. De ingang naar de Cuyperszaal zal duidelijk worden aangegeven met een bord. Voor Hotel Pullman Cocagne Eindhoven is een laad & los zone waar u gebruik van kunt maken. Let op: deze zone is geen parkeerstrook. Als u naast de Business Estafette Marathon ook deelnemers heeft ingeschreven voor andere onderdelen dan zijn deze startpakketten ook aanwezig.

Als de teamleider de startpakketten niet heeft opgehaald is er de mogelijkheid om deze op zaterdag 13 oktober (tussen 10:00 uur en 17:00 uur) of op zondagochtend 14 oktober (vanaf 08:00 uur), in Beursgebouw Eindhoven op te halen. Beursgebouw Eindhoven vindt u aan de Lardinoisstraat 8, 5661 ZZ in het centrum van Eindhoven.

Prijsuitreiking

De netto tijden van de eerste 3 gefinishte lopers of loopsters van je team worden opgeteld. De teams op de 1e, 2e en 3e plaats ontvangen een trofee. De prijswinnaars zijn vanaf 16.30 uur bekend. Ervaring leert dat veel lopers dan niet meer bereikbaar zijn voor de prijsuitreiking. De prijswinnaars worden wel via de speaker bekendgemaakt. Met de contactpersonen van de winnende teams maakt de Commissie Business Run afspraken over wanneer en waar de prijsuitreiking plaatsvindt.

Startvak

Het startvak en/of startwave vind je op het startnummer. Deze indeling is bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd. De ingang van de startvakken zijn alleen te bereiken via de oostkant van de Veldmaarschalk Montgomerylaan. Zorg dat jullie minimaal 15 minuten van tevoren in jullie startvak staan.

Start

De start van de eerste startwave van Business Halve Marathon is om 13.30 uur op de Montgomerylaan.

Tijdregistratie

De tijdregistratie van alle looponderdelen vindt plaats met behulp van de MyLaps BibTag. Deze chip zorgt voor een nauwkeurige tijdregistratie. Wij hanteren een tweetal eisen met betrekking tot het gebruik van deze chip. De chip is op de achterzijde van het startnummer aangebracht en mag niet worden verwijderd of afgeplakt. Tevens mag er geen kleding over het startnummer en de chip gedragen worden. Het startnummer en de chip mag je na afloop als aandenken bewaren. De chip is niet herbruikbaar bij andere evenementen. Lopen met een eigen chip is niet mogelijk. Alle kilometerpunten worden aangegeven aan de zijkant van de weg. Voor een juiste tijdsregistratie moet je alle controlematten op het parcours en ook de matten na de finish passeren. Alle tijden worden vastgesteld op netto waarnemingen!

Verzorging

Iedere 5 km is er een verzorgingspost met water, sinaasappelen en sportdrank van AA Drink. Tussen de verzorgingsposten in zijn sponsposten ingericht. Hier worden sponsen uitgereikt en bekertjes water aangeboden. Na de finish wordt water en sportdrank van AA Drink uitgereikt.


Wat krijgen de teamleden:


Startnummer

Startnummer, spelden en tijdregistratie

Officiële medaille

Unieke herinnering aan jouw deelname

Running shirt

Functioneel Marathon Eindhoven running shirt


Verzorging

Onderweg en na de finish

Prijs

Prijs voor snelste Business Halve Marathon team


Wat krijgt het bedrijf:


Uitslag

Uitslag op internet

Finishcertificaat

Downloadable certificaat

Naamsvermelding

Naamsvermelding van het bedrijf op onze website met doorlink


Speciale faciliteiten

Omkleedruimte in Beursgebouw Eindhoven

Teamfoto

Blijvende herinnering aan jullie teamprestatieTestlopen

Ook dit jaar organiseert Eindhoven Atletiek weer vier testlopen. Deze testlopen zijn zeer geschikt voor deelnemers aan de estafette-, halve- of hele marathon van Eindhoven. In diverse tempogroepen en onder begeleiding van lopende en fietsende hazen worden oplopende afstanden gelopen. De testlopen bestaan uit meerdere ronden met doorkomst op de atletiekbaan in Eindhoven, met verzorging in de vorm van een waterpost en de mogelijkheid voor een korte sanitaire stop.

Lees meer

Op Naar Marathon Eindhoven

ONME (Op Naar Marathon Eindhoven) is een trainingsprogramma van Eindhoven Atletiek met als doel fit aan de start te verschijnen van de 10 km, de halve marathon, de hele marathon of de estafette marathon. Onder leiding van ervaren trainers van Eindhoven Atletiek train je op basis van gerichte trainingsschema’s voor de grote dag in oktober. Dit doe je samen met andere enthousiaste lopers van je eigen niveau. Tijdens het programma zijn er een aantal tussentijdse testmomenten waarbij je je vooruitgang kunt meten.

Lees meer

LOGO for it trainingsprogramma

Het LOGO for it!-trainingsprogramma bereid je voor op de hele, de halve óf de 10 km-loop van Eindhoven in het tweede weekeinde van oktober. Het programma is dus niet voor beginnende hardlopers. Onder leiding van de trainers train je vijf maanden lang en werk je samen aan je duurvermogen, snelheid en looptechniek. Tijdens de eerste trainingen zal er gekeken worden met welke groep je mee kunt trainen, zodat je altijd op je eigen niveau loopt.

Lees meer

Voorbereidingsprogramma GVAC

In de aanloop naar Marathon Eindhoven organiseert GVAC uit Veldhoven dit jaar wederom haar succesvolle voorbereidingsprogramma’s. Zowel de beginner die de 5 of 10 km wil kunnen lopen, als de (meer) gevorderde loper die zich richt op de ½ of hele marathon, kan bij GVAC terecht.

Lees meer

Controles

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Bevestiging

Als je het team hebt ingeschreven, wordt het verschuldigde bedrag door ons gefactureerd. Je ontvangt automatisch een bevestiging per e-mail. Zorg dus dat het e-mailadres van de contactpersoon correct is ingevuld. Mocht je na inschrijving gegevens willen wijzigen of alsnog een product willen bestellen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen op jouw account via het inschrijfformulier.

Handleiding voor inschrijven

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Groep aanmaken
Bekijk hier het stappenplan voor het aanmelden, invoeren en wijzigen van een groep.

Doe mee aan een groep
Bekijk hier het stappenplan voor het deelnemen aan een bestaande groep.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor deelname aan de Business Halve Marathon is 18 jaar op de dag van het evenement.

Wedstrijdreglement

Bekijk hier het wedstrijdreglement.