Info


Marathon Eindhoven

Zondag 13 oktober

De hoofdafstand van het evenement heeft een vlak en snel één-ronde-parcours door Eindhoven. Je komt langs highlights als Philips Stadion, Strijp-S, Evoluon en Hogh Tech Campus. Op deze afstand kun je ook deelnemen aan de Business Estafette Marathon.

Lees meer

Halve Marathon

Zondag 13 oktober

De Halve Marathon gepresenteerd door ED loop door het noorden van Eindhoven met start en finish in het bruisende centrum. Het is gelijk aan het tweede deel van de hele marathon. Op deze afstand kun je ook deelnemen aan de Business Halve Marathon.

Lees meer

10 km

Zondag 13 oktober

De populaire Jumbo 10 km vindt dit jaar op zondag plaats. Je loopt een deel van het officiële marathonparcours en legt de laatste kilometers door het sfeervolle hart van Eindhoven af. Op deze afstand kun je ook deelnemen aan de Business Run 10 km.

Lees meer

Business Runs

Zondag 13 oktober

Bedrijven kunnen een sportieve prestatie neerzetten door deelname aan de Business Runs. Deelname aan de Business Runs zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde, actieve werknemers die bruisen van de energie.

Lees meer

City Run 5 km

Zondag 13 oktober

Loop samen met zo’n 6.000 andere deelnemers mee met de Aon City Run. De route loopt dwars door het centrum van Eindhoven en finisht net als de hele en halve marathon op de Vestdijk.

Lees meer

Mini Marathon

Zondag 13 oktober

De Mini Marathon 1 Mijl (1,6 km) maakt het toegankelijk voor de allerjongste sportievelingen. Loop met vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, teamgenootjes, ouders of grootouders en nog zo’n 3.000 andere deelnemers dwars door het centrum van Eindhoven.

Lees meer

5KM4ALL

Zaterdag 12 oktober

Bij de ‘5KM4ALL’ leggen de deelnemers het parcours af op een alternatieve wijze. Zo kun je wandelen of deelnemen met je rolstoel, handbike, step, een kinderwagen of als Nordic Walker. Iedereen mag meedoen, waarbij de snelheid wordt gelimiteerd op 15 km per uur.

Lees meer

Wandeltocht

Zaterdag 12 oktober

Wil je liever wandelen dan hardlopen? Doe mee aan de 12,5 of 20 km wandeltocht op de dag voorafgaand aan de Marathon Eindhoven.

Lees meer

Parcoursen


Kom jij helpen?

Gedurende het hele jaar houden zo’n 60 vrijwilligers zich druk bezig met de organisatie van Marathon Eindhoven powered by ASML; het internationale topsportevenement dat jaarlijks op de tweede zondag van oktober plaatsvindt. Op de dag zelf zetten een kleine 1.500 vrijwilligers zich in om alles op rolletjes te laten lopen. De dag staat of valt bij de hulp van onze vrijwilligers!

Lees meer
Vrijwilligers

Programma