Business Runs


Zondag 11 oktober 2020

Onder voorbehoud van wijzigingen
Tijd Activiteit Locatie
08.00 - 16.00 uur Afhalen startnummers Eindhoven
10.00 uur Start Business Estafette Marathon Mathildelaan
13.30 uur Start Business Halve Marathon - wave 1 ABC Montgomerylaan
13.45 uur Start Business Halve Marathon - wave 1 DEF Montgomerylaan
14.00 uur Start Business Halve Marathon - wave 1 GH Montgomerylaan
15.30 uur Start Business Run 10 km Montgomerylaan
17.30 uur Sluiting finish Vestdijk

Startpakket ophalen

De startpakketten kunnen worden opgehaald door de teamleider. De teamleider wordt hiervan op de hoogte gesteld en krijgt de mogelijkheid om de deelnamepakketten op te halen op onderstaande openingstijden. De locatie wordt later gepubliceerd.

Vrijdag 9 oktober van 10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 10 oktober  van 10:00 tot 18:00 uur
Zondag 11 oktober  van 08:00 tot 16:00 uur

Wat is inbegrepen in het deelnamepakket?

Business Run 10 km

Iedere deelnemer aan de Business Run 10 km ontvangt een envelop met startnummer met een tijdchip en speldjes. Deelnemers op zondag lopen op alle onderdelen met een startnummer incl. tijdregistratiechip. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een functioneel Marathon Eindhoven T-shirt.

Wij verzoeken iedere deelnemer nadrukkelijk om op de achterzijde van het startnummer het medisch paspoort in te vullen. In geval van medische calamiteiten wordt gebruik gemaakt van deze gegevens. Het startnummer dient op de borst gedragen te worden en er mogen geen kledingstukken overheen gedragen worden.

Business Run Halve Marathon

Iedere deelnemer aan de Business Run Halve Marathon ontvangt een envelop met startnummer met een tijdchip en speldjes. Deelnemers op zondag lopen op alle onderdelen met een startnummer incl. tijdregistratiechip. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een functioneel Marathon Eindhoven T-shirt.

Wij verzoeken iedere deelnemer nadrukkelijk om op de achterzijde van het startnummer het medisch paspoort in te vullen. In geval van medische calamiteiten wordt gebruik gemaakt van deze gegevens. Het startnummer dient op de borst gedragen te worden en er mogen geen kledingstukken overheen gedragen worden.

Business Estafette Marathon

Je ontvangt per team vijf startnummers en één startnummerband. Het startnummer met de chip (voor de tijdsregistratie) dien je aan de startnummerband te bevestigen en bij de wisselzone door te geven aan de volgende loper. De overige startnummers verdeel je over de vier deelnemers. Deelnemers op zondag lopen op alle onderdelen met een startnummer incl. tijdregistratiechip. 

Wij verzoeken iedere deelnemer nadrukkelijk om op de achterzijde van het startnummer het medisch paspoort in te vullen. In geval van medische calamiteiten wordt gebruik gemaakt van deze gegevens. Het startnummer dient op de borst gedragen te worden en er mogen geen kledingstukken overheen gedragen worden.


Startvakken

Business Estafette Marathon
De kleur van het startvak voor de Business Estafette Marathon is paars en bevindt zich achter de startvakken van de hele marathon. Om een eerlijke uitslag op te kunnen maken dienen alle teams in hetzelfde vak te starten. Mocht je in een ander startvak starten, dan zijn wij genoodzaakt een straftijd bij de bruto tijd van het team op te tellen voor de einduitslag. Deze straftijd zal minimaal 5 minuten bedragen.

Business Run Halve Marathon
De indeling van de startvakken wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. In verband met de productie van de startnummers is het mogelijk om tot en met 9 september je verwachte eindtijd in te vullen. Vanaf 10 september worden alle deelnemers automatisch in de laatste startwave ingedeeld. Let op: Wijzigen van startwave is dan niet meer mogelijk. De aanduiding van de vakken gebeurt middels een kleur. In welk startvak je moet starten, is op je startnummer aangeduid met de kleur van het startvak. 

Business Run 10 km
Bij de Business Run 10 km is er slechts één start en zijn er dus geen verschillende startvakken.


Aanvullende info

Fotosessie

Per bedrijf maken we van alle deelnemers aan de Business Runs een foto in looptenue. In verband met de te verwachten drukte, kunnen de foto’s gemaakt worden tussen 08:30 uur en 15:30 uur. Spreek vooraf met je teamleden af hoe laat je samen op de foto gaat. De locatie wordt later gepubliceerd.

Medailles

De laatste loper van het Business Estafette Marathon team dient na de finish de startnummerband in te leveren in het finishgebied op de Vestdijk. In ruil hiervoor ontvangt hij/zij vier herinneringsmedailles voor het hele team. Alle lopers van de Business Run 10 km en Business Run Halve Marathon ontvangen direct na de finish een herinneringsmedaille.

Prijsuitreiking

Business Run 10 km & halve marathon

De netto tijden van de eerste 3 gefinishte lopers of loopsters van je team worden opgeteld. De teams op de 1e, 2e en 3e plaats ontvangen een trofee. De prijswinnaars zijn vanaf ongeveer 17.00 uur bekend. Ervaring leert dat veel lopers dan niet meer bereikbaar zijn voor de prijsuitreiking. De prijswinnaars worden wel via de speaker bekendgemaakt. Met de contactpersonen van de winnende teams maakt de Commissie Business Run afspraken over wanneer en waar de prijsuitreiking plaatsvindt.

Business Estafette Marathon

De uitslag van de Business Estafette Marathon wordt bepaald op basis van de bruto eindtijd, mits de eerste loper vanuit het juiste (paarse) startvak is gestart. Als de loper niet in het juiste startvak start zal er een straftijd aan de bruto eindtijd worden toegevoegd. Er zal worden geprobeerd om de winnende teams op de dag zelf de prijzen te overhandigen. Mocht dit niet haalbaar blijken, dan zullen de winnende teams in de week na de marathon benaderd worden om hun prijs in ontvangst te nemen. Er zijn prijzen beschikbaar voor de eerste drie teams die de finish passeren.

Verzorging

Iedere 5 km is er een verzorgingspost met water, sinaasappelen en sportdrank van AA Drink. Tussen de verzorgingsposten in, zullen sponsposten worden ingericht. Hier worden sponsen uitgereikt en bekertjes water aangeboden. Na de finish wordt water en sportdrank van AA Drink uitgereikt.


Parcoursen

De Marathon Eindhoven powered by ASML staat bekend om de snelle parcoursen en enthousiaste ondersteuning door de toeschouwers. De vijftig verschillende muzieklocaties van het Marathonfestival leveren een belangrijke bijdrage aan de zo geroemde sfeer in de stad. Bekende highlights langs het parcours zijn de Markt, Catharinaplein, Stratumseind en Geldropseweg. Traditionele locaties met enorm veel publiek. In aanloop naar het evenement worden de parcourskaarten van een update voorzien.

Parcoursrecords Marathon Eindhoven

  • Dickson Chumba - 2:05:46 (2012)
  • Georginia Rono - 2:24:33 (2011)

Parcourskaarten

Marathon Eindhoven - 42,195 km
Halve Marathon - 21,1 km
Jumbo 10 KM - 10 km

Reisadvies Zondag 11 oktober

Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Station Eindhoven Centraal is uitstekend bereikbaar en is gelegen vlakbij de diverse startlocaties en de finish. Houd er rekening mee dat veel wegen zijn afgesloten en het druk zal zijn in de stad.

Startlocaties
- Business Estafette Marathon: Mathildelaan
- Business Run Halve Marathon: Montgomerylaan
- Business Run 10 km: Montgomerylaan

Vervoersmiddelen

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer
Het evenement vindt plaats in het centrum van Eindhoven, op loopafstand van het trein- en busstation. Vanwege de grootschaligheid van Marathon Eindhoven zal de binnenstad moeilijker bereikbaar zijn met de auto. Wij raden dan ook aan om met het openbaar vervoer te reizen. Kijk op www.9292ov.nl of www.ns.nl om je reis via trein of bus te plannen.

Busdiensten
In verband met de voorbereidingswerkzaamheden en de uitvoering van het evenement zullen diverse buslijnen niet of volgens een andere dienstregeling rijden. Om goed voorbereid op weg te gaan, plan je reis op www.hermes.nl.

Fietsenstallingen

De beste manier om de stad te bereiken is op de fiets. In de stad zijn verschillende fietsenstallingen bereikbaar. Hieronder vind je een overzicht van alle (gratis) fietsenstallingen.

Gratis fietsenstallingen:

  • 18 septemberplein van 11:00-23:30 uur
  • Heuvel Galerie van 11:00-22:00 uur
  • Stadhuisplein (niet bewaakt) van 11.00-18.00 uur

Betaalde fietsenstallingen:

  • NS-Station zuidzijde (Stationsplein) van 6:30-01:25 uur
  • NS-Station noordzijde (Neckerspoel) van 6:30-01:25 uur

Bekijk deze kaart voor meer informatie en van waar de fietsenstallingen zich bevinden.

Parkeren

Ken je mensen in je omgeving die ook gaan lopen of naar Eindhoven gaan om iemand aan te moedigen, probeer dan met elkaar mee te rijden. Het is gezelliger, scheelt in kosten en nog milieubewust ook. 

Enkele parkeergarages in en rondom het centrum van Eindhoven zijn rondom Marathon Eindhoven niet, of beperkt bereikbaar. Klik hier voor een overzicht van de bereikbaarheid van alle parkeergarages.

Buslijnen

Op zondag 11 oktober vervallen binnen Eindhoven tot 13.00 uur alle haltes binnen de snelwegen, daarna alleen de haltes binnen de Ring. Na zondagavond 19.00 uur wordt zo spoedig mogelijk de normale dienstregeling hervat, maar houdt ook na 19:00 uur rekening met vertraging.

Meer informatie:

  • Kijk voor actuele informatie op bravo.info en www.hermes.nl voor alle omleidingen en vervallen haltes.
  • Ga naar de OV-servicewinkel op Station Eindhoven: beide dagen geopend van 9:00 tot 17:00 uur.

Onze excuses voor het ongemak.

Enkele ritten op de lijnen 19, 319, en 318
Door toch een aantal ritten deels tot 13:00 uur te laten rijden probeert Hermes de overlast voor de reizigers te beperken. Deze ritten rijden via de snelwegen A2-A50-JF. Kennedylaan en komen 30 minuten LATER aan op station NS. Na 13.00 uur rijden deze ritten weer volgens dienstregeling, maar wel met omleidingen.

Lijn 19 van Bladel naar Eindhoven Station
Vertrekt om 10:21 vanaf Bladel Busstation. Deze rit rijdt de normale dienstregeling tot Veldhoven MMC. Daarna via de A2 - A50 - Kennedylaan naar Eindhoven Station NS. Verwachte aankomsttijd is ca. 11:40 uur.

Lijn 318 van Luyksgestel naar Eindhoven Station
Vertrekt om 10:03 vanaf Boscheind, Luyksgestel. Deze rit rijdt de normale dienstregeling tot Burgemeester Mollaan in Aalst. Daarna via de A2 - A50 - Kennedylaan naar Eindhoven, Station NS. Verwachte aankomsttijd is ca. 11:30 uur.

Lijn 319 Reusel naar Eindhoven Station
Vertrekt om 10:33 vanaf Reusel Busstation. Deze rit rijdt de normale dienstregeling tot Veldhoven MMC. Daarna via de A2 - A50 - Kennedylaan naar Eindhoven Station NS. Verwachte aankomsttijd is ca. 12:00 uur.

Lijn

Wijzingen zondag 8 oktober

Vervallen haltes

1

Rijdt niet tot 19:00 uur

Keizersgracht, Wilhelminaplein, Gagelstraat, Josef Eliasweg, Willem de Rijkelaan.

2

Rijdt tot Halte Opera Blixembosch Oost tot 17:00 uur

Gildelaan, Fontys Rachelsmolen, sint Petruskerk, Kloosterdreef, van Logterenpad, Joris Minnestraat, Catharina ziekenhuis zuid, Woensel XL Catharina ziekenhuis, Woensel XL Rooseveldlaan, Franklin Delano Rooseveldlaan, Bisschop Beckerslaan, Belgiëplein, Leuvenlaan, Ouverture, Smaragd, Hondsruglaan, Agaat, Diamantring.

3

Omleiding tot 19:00 uur

MMC Eindhoven, Peppelrode, Gen. Coenderslaan, Drosserstraat, Gen. Hardenbergpad, Woensel XL Catharinaziekenhuis, Woensel XL Genovevalaan, Koning Arthurlaan, Lohengrinlaan, Elckerlyclaan, Noordzeelaan, Den Eerbrand, Grebbenberglaan, Paasberglaan, Marathonloop, Rijnstraat.

4

Omleiding tot 19:00 uur

Cassandraplein, Coriolanuspad, Sterrenlaan, Plutostraat, Andromedaplaats, Saturnusweg, WC Vaartbroek.

5

Omleiding tot einde dienst

18 Septemberplein, Dommelstraat, Havenhoofd, Daf Museum.

6

Rijdt normale route

-

7

Rijdt niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur:18 September plein, Smalle haven, Hertogstraat, PC. Hooftlaan, Park theater, Looiakkerstraat, Boutenslaan, Kortonjo, Fontys Theo Koomenlaan, Hotel Eindhoven, Burg. Mollaan, Voorbeeklaan, Sophialaan, Maarten Trompstraat, Michiel de Ruiterstraat, Ansbalduslaan, Bosweg, Eikenlaan, Bergstraat, Heistraat, Onze Lievevrouwendijk, MMC Veldhoven, Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza.

Vervallen haltes na 13:00 uur: 18 September plein, Smalle haven, Hertogstraat, PC. Hooftlaan, Park theater, Looiakkerstraat Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza.

8

Rijdt niet tot 19:00 uur

De Vriesstraat, Gemmastraat, Wattstraat, Micklersplein, Philips Nederland, Suyslaan, Oude Bosschebaan, P.Eijffhuis, De Grotebeek, Marathonloop, Leo van Dorspad, Rien van Bruggenpad, Waalstraat, Rijnstraat.

9

Omleiding tot 19:00 uur

Gildelaan, Fontys Rachelsmolen, Europalaan, Gen.Pattonlaan, Woensel XL Catharina ziekenhuis, Gerretsonlaan, Roelantlaan, Sportpark Eindhoven noord, Autowijk, Roubaixlaan, Castilielaan, Sciencepark west, Sciencepark Oost.

11

Rijdt niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: 18 September plein, Smalle haven, Hertogstraat, Stadhuisplein, PC. Hooftlaan, Park theater, Plaza, Varenstraat, Korianderstraat, Pioenroosstraat, Floraplein, Valkenswaardseweg A2, Dorpstraat, Jansborg, Camping Soerendonk, Strijperdijk/Molenheide, Molenheide, Vogelsberg, Neerlanden, Marishof, station Maarheeze, AZC Cranendonk, Schoordijk, Mr.A.Mathijsenlaan, D. van Baarstraat, B. van Houtstraat, Nieuwstraat, Midbuulweg, Grootschoterweg, Vogelsplein, Stationsweg, P.Irenestraat, St. Barberaweg, Liedekerkerstraat, St. jozefplein, Hoofdstraat, Kempenweg, Geurtsvenweg, Kazernelaan, Ringbaanwest, Station Weert, Vrijstraat, Piazza.

Vervallen haltes na 13:00 uur: 18 septemberplein, Smalle Haven, Hertogstraat, PC. Hooftlaan, Parktheater, Heistraat, Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza.

12

Omleiding tot 19:00 uur

18 September plein, Smalle haven, Hertogstraat, PC. Hooftlaan, Park theater, Wilgenhof, Sint Servaasweg, Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza

15

Rijdt niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Heilig Hartkerk, Rivierstraat, Camphuysenstraat, Bayeuxlaan, Sibeliuslaan, Nicolaistraat, Reinkenstraat, Reinkenstraat, Palistrinastraat, Gagelbosch, Akerendam, Genderbeemd, Croy, Cranendonk CBR, de Run 1100, Hagendorenseweg, Citycentrum, Burg. Van Hooflaan, Abdijlaan, Europalaan, Pastorielaan, Dorpstraat, ASML 4, MMC Veldhoven, Vrijstraat, Piazza.

Vervallen haltes na 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Heilig Hartkerk, Rivierstraat, Camphuysenstraat, Vrijstraat, Piazza.

16

Rijdt niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Heilig Hartkerk, Rivierstraat, Camphuysenstraat, Bayeuxlaan, Sibeliuslaan, Nicolaistraat, Reinkenstraat, Reinkenstraat, Palistrinastraat, Gagelbosch, Rofart, Oldengaarde, Zijpendaal, Ulenpas, Ontginningsweg, MMC Veldhoven. Vrijstraat, Piazza.

Vervallen haltes na 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Heilig Hartkerk, Rivierstraat, Camphuysenstraat, Vrijstraat, Piazza.

17

Rijdt niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Stadhuisplein, PC. Hooftlaan Park theater, Plaza, Varenstraat, Korianderstraat, Pioenroosstraat, Kortonjolaan, Winkelstraat, Vrijstraat, Piazza.

Vervallen haltes na 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Stadhuisplein, PC. Hooftlaan Park theater, Plaza, Vrijstraat, Piazza.

18

Rijdt niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Mecklenburgstraat, Solmsweg, Donizettilaan, Grieglaan, Gagelbosch, Kastelenplein, Provincialeweg oost, Veenstraat, MMC Veldhoven, ASML 4, Runstraat, Dorpstraat, de Logt, Volmolenweg, Keersopperdreef, Walik, Kerk, Heuvel, Dorstraat, Heijerstraat, Eijkerseind, Schutsboom, Mr. Pankenstraat, Hof, van Bevewijkstraat, Nieuwstraat, Churchillaan, Kervellaan, Kennedylaan, Broekstraat, Loo, Vrijstraat, Piazza.

Vervallen haltes na 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Mecklenburgstraat, Solmsweg, Vrijstraat, Piazza.

19

Rijdt (m.u.v. 1 rit) niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Mecklenburgstraat, Solmsweg, Donizettilaan, Grieglaan, Gagelbosch, Kastelenplein, Provincialeweg, Veenstraat, MMC Veldhoven, ASML 4, Heerseweg, Koningshof, Turfweg, Eindhovenseweg, de Hees, Station Eersel, Mgr. de Haasstraat, Kerkstraat, Kapelweg, Voortseweg, Kortkruisdijk, Voortseweg, Postelweg, Wolverstraat, Parc Vital, de Weijer, Oude Provicialeweg, Abdijstraat, Sniederslaan, Doolandweg. Helleneind, Markt, Station Bladel, Vrijstraat, Piazza.

Vervallen haltes na 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Mecklenburgstraat, Solmsweg, Vrijstraat, Piazza.

24

Omleiding tot einde dienst

18 September plein, Smalle haven, Geldropseweg, Otto Veniusweg, Sint Jozephburgt, Bilderdijklaan, Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza.

317

Rijdt niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: 18 September plein, Smalle haven, Hertogstraat, PC. Hooftlaan, Park theater, Looiakkerstraat, Boutenslaan, Kortonjo, Fontys Theo Koomenlaan, Hotel Eindhoven, Burg. Mollaan, Maarten Trompstraat, Koningin Julianalaan, Lissevenstraat, Valkenswaardseweg, Eindhovenseweg, Valkenierstraat, Markt, Dommelseweg, Dijkstraat, Tienendreef, Ambrosiuslaan, Jorisdal, Koolzaadbeemd, Damianusdreef.

Vervallen haltes na 13:00 uur: 18 September plein, Smalle haven, Hertogstraat, PC. Hooftlaan, Park theater, Looiakkerstraat, Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza.

318

Rijdt (m.u.v. 1 rit) niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: 18 September plein, Smalle haven, Hertogstraat, PC. Hooftlaan, Park theater, Looiakkerstraat, Boutenslaan, Kortonjo, Fontys Theo Koomenlaan, Hotel Eindhoven, Burg. Mollaan, Maarten Trompstraat, Koningin Julianalaan, Lissevenstraat, Valkenswaardseweg, Eindhovenseweg, Valkenierstraat, Markt, Dommelseweg, Minister Aalbersersstraat, Bergstraat, Brouwerijplein, Westerhovenseweg, Loveren, Provincialeweg, Dorpstraat, Heijerstraat, Provincialeweg, Schutsboom, Mr. Pankenstraat, Hof, van Bevewijkstraat, Nieuwstraat, Churchillaan, Kervellaan, Kennedylaan, Broekstraat, Loo, Frater Romboutstraat, Sengelbroeksestraat, Mozekesweg, Schatersweg, Doolhof, Molenstraat, Kapelstraat, Boscheind, Vrijstraat, Piazza.

Vervallen haltes na 13:00 uur: 18 September plein, Smalle haven, Hertogstraat, PC. Hooftlaan, Park theater, Looiakkerstraat, Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza.

319

Rijdt (m.u.v. 1 rit) niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Mecklenburgstraat, Solmsweg, Donizettilaan, Grieglaan, Gagelbosch, Kastelenplein Provincialeweg, Veenstraat, MMC Veldhoven, ASML 4, Heerseweg, Koningshof, Turfweg, Eindhovenseweg, de Hees, Station Eersel, Wolverstraat, Parc Vital, de Weijer, Oude Provicialeweg, Abdijstraat, Station Bladel, Nijverheidstraat, Station Reusel, Vrijstraat, Piazza.

Vervallen haltes na 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Mecklenburgstraat, Solmsweg, Vrijstraat, Piazza.

320

Omleiding tot einde dienst

18 September plein, Smalle haven, Geldropseweg, Otto Veniusweg, Sint Jozephburgt, Bilderdijklaan, Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza.

321

Omleiding tot 19:00 uur

Gildelaan, Fontys Rachelsmolen, Europalaan, Gen.Pattonlaan, Woensel XL Catharina ziekenhuis, Churchillaan, Mercuriuslaan, Eckartdal, Nuenen west, Geldropsedijk, Kerkstraat.

322

Omleiding tot 19:00 uur

18 September plein, Smalle haven, Geldropseweg, Otto Veniusweg, Sint Jozephburgt, Bilderdijklaan, Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza.

324

Omleiding tot einde dienst

18 September plein, Smalle haven, Geldropseweg, Bilderdijklaan, Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza.

400

Omleiding tot 19:00 uur

Geen vervallen haltes

401

Omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: Piazza, Philips stadion, Glaspoort, Strijp-S, Cederlaan, Evoluon, Bredalaan, de Hurk, P_R Meerhoven, Landforum, Grasrijk, Meerrijk, Zandrijk, Cargo forum, Flight forum, Luchthavenweg.

Vervallen haltes na 13:00 uur: Piazza, Philips stadion, Glaspoort, Strijp-S, Cederlaan.

402

Rijdt niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: Piazza, Philips stadion, Glaspoort, Strijp-S, Cederlaan, Evoluon, Bredalaan, de Hurk, P_R Meerhoven, Landforum, Polders, Smelen, Heemweg Centrum, City centrum, Bossebaan, Mira, Kometenlaan, Sondervick, de Naaldenmaker, de Klokkenmaker.

Vervallen haltes na 13:00 uur: Piazza, Philips stadion, Glaspoort, Strijp-S, Cederlaan.

403

Rijdt niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Piazza, Philips stadion, Glaspoort, Strijp-S, Cederlaan, Evoluon, Bredalaan, de Hurk, P_R Meerhoven, Landforum, Houtwal, Strijpsebaan, Hertgang, de Dom Bovenhei, Plataanlaan, Sint Jansstraat, Zittardsestraat.

Vervallen haltes na 13:00 uur: Piazza, Philips stadion, Glaspoort, Strijp-S, Cederlaan.

405

Omleiding tot 19:00 uur

Gildelaan, Fontys Rachelsmolen, Europalaan, Generaal Pattonlaan, Woensel XL/ZH Catharina, Gerretsonlaan, Roelandtlaan, Sportpark Eindhoven Noord, Autowijk.

Live routeplanner

Gemeente Eindhoven heeft een live routeplanner ontwikkeld die de actuele afsluitingen van een evenement weergeeft. Net als vorig jaar zijn alle afzettingen en oversteekpunten van de verschillende parcoursen, gekoppeld aan de exacte tijden, verwerkt. 

Klik hier voor de routeplanner.

Let op: zorg dat je de juiste datum (11 oktober) instelt via 'Route opties'.

Afsluiting wegen

Wij willen niet nalaten je op voorhand onze excuses aan te bieden voor eventuele overlast als gevolg van de tijdelijke afsluitingen op zondag 11 oktober aanstaande en danken je bij voorbaat voor je medewerking en begrip. 

De wegafsluitingen en oversteekplaatsen worden in aanloop van het evenement gepubliceerd.

 

Bereikbaarheid ziekenhuizen

Catharina Ziekenhuis:

Bereikbaar via John F. Kennedylaan vanaf noordelijke en zuidelijke richting. Vervolgens via Winston Churchillaan noordelijke rijbaan. Bereikbaar via Boschdijk en 1e Lieven De Keylaan.

Voor meer informatie zie ook: https://www.catharinaziekenhuis.nl/

Maxima Medisch Centrum

Bereikbaar via John F. Kennedylaan afrit Orpheuslaan of afrit Onze Lieve Vrouwestraat.


Vragen?

Heb je een vraag? Vind op in de FAQ's antwoord op jouw vraag.


Marathon Eindhoven: COVID-19 Update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het wel of niet doorgaan van de Marathon Eindhoven op zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer