Zaterdag 9 oktober 2021

Onder voorbehoud van wijzigingen
Tijd Activiteit Locatie
09.00 - 13.00 Afhalen startnummers/wandelkaarten Torenallee 22-02
09.30 uur Start Renewi Ploggin Run Pullman Hotel Eindhoven
10.00 uur Start 20 km wandeltocht Torenallee 22-02
11.30 uur Start 12,5 km wandeltocht Torenallee 22-02
13.00 uur Start 5KM4All Torenallee 22-02

Zondag 10 oktober 2021

Onder voorbehoud van wijzigingen
Tijd Activiteit Locatie
08.00 - 16.00 uur Afhalen startnummers Eindhoven
09.30 uur Start Mini Marathon 18 Septemberplein
09.45 uur Start Aon City Run 5 km Stationsplein
10.00 uur Start Marathon Eindhoven (incl. Business Estafette Marathon) Mathildelaan
10.10 uur Start Jumbo 10 KM (incl. Business 10 KM) Montgomerylaan
14.00 uur Start Halve Marathon - wave 1 ABC (incl. Business Halve Marathon) Montgomerylaan
14.15 uur Start Halve Marathon - wave 2 DEF (incl. Business Halve Marathon) Montgomerylaan
14.30 uur Start Halve Marathon - wave 3 GH (incl. Business Halve Marathon) Montgomerylaan
17.30 uur Sluiting finish Vestdijk

Startnummers

Zaterdag
Deelnemers aan de 5KM4ALL lopen met een startnummer zonder tijdregistratiechip. De voornaam wordt op het startnummer gedrukt indien de deelnemer zich bij voorinschrijving heeft ingeschreven. Lees de informatie over het verkrijgen van jouw startnummer/wandelkaart goed door.

Zondag
Deelnemers op zondag lopen op alle onderdelen met een startnummer incl. tijdregistratiechip. De voornaam wordt op het startnummer gedrukt indien de deelnemer zich bij voorinschrijving heeft ingeschreven. Lees de informatie over het verkrijgen van jouw startnummer goed door.

 

Startnummers & T-shirts verkrijgen

Startnummers zaterdag
Deelnemers 5KM4ALL

Bij je inschrijving krijg je de optie om je startnummer thuisgestuurd te krijgen, dit is mogelijk tot en met 9 september. Let op: dit geldt alleen voor deelnemers met een postadres in Nederland. De startnummers worden begin oktober naar Post NL gestuurd, houd dan dus jouw brievenbus in de gaten.

Geen startnummer thuis ontvangen?
Door de drukte is het mogelijk dat hij iets later binnenkomt. Als de post jouw startnummer op vrijdag 8 oktober nog niet heeft gebracht, kom dan op zaterdag 10 oktober vanaf 9.00 uur naar de helpdesk in Stories (Torenallee 22-02) om je startnummer op te halen.

Startnummer ophalen?
Indien je bij jouw inschrijving niet hebt gekozen voor het thuis ontvangen van het startnummer, kun je jouw startnummer op zaterdag 9 oktober vanaf 9.00 uur ophalen in Stories (Torenallee 22-02).

Startnummers zondag
Deelnemers Marathon, Halve Marathon, 10 km, 5 km, Mini Marathon en Business Runs

Bij je inschrijving krijg je de optie om je startnummer thuisgestuurd te krijgen, dit is mogelijk tot en met 9 september. Let op: dit geldt alleen voor deelnemers met een postadres in Nederland. De startnummers worden begin oktober naar Post NL gestuurd, houd dan dus jouw brievenbus in de gaten.

Geen startnummer thuis ontvangen?
Door de drukte is het mogelijk dat hij iets later binnenkomt. Als de post jouw startnummer op vrijdag 9 oktober nog niet heeft gebracht, kom dan op zaterdag 9 oktober tussen 10.00 en 18.00 uur of zondag 10 oktober vanaf 8.00 uur naar de helpdesk om je startnummer op te halen.

Startnummer ophalen?
Indien je bij jouw inschrijving niet hebt gekozen voor het thuis ontvangen van het startnummer, kun je je jouw startnummer op onderstaande openingstijden ophalen. De locatie wordt binnenkort gepubliceerd.

Vrijdag 8 oktober van 10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 9 oktober  van 10:00 tot 18:00 uur
Zondag 10 oktober  van 08:00 tot 16:00 uur
Wandelkaart
Deelnemers wandeltochten 12,5 km en 20 km

Bij je inschrijving krijg je de optie om je wandelkaart thuisgestuurd te krijgen, dit is mogelijk tot en met 9 september. Let op: dit geldt alleen voor deelnemers met een postadres in Nederland. De startnummers worden begin oktober naar Post NL gestuurd, houd dan dus jouw brievenbus in de gaten.

Geen wandelkaart thuis ontvangen?
Door de drukte is het mogelijk dat hij iets later binnenkomt. Als de post jouw wandelkaart op vrijdag 8 oktober nog niet heeft gebracht, kom dan op zaterdag 9 oktober vanaf 9.00 uur naar de helpdesk in Stories (Torenallee 22-02) om je wandelkaart op te halen.

Wandelkaart ophalen
Indien je bij jouw inschrijving niet hebt gekozen voor het thuis ontvangen van je startnummer/wandelkaart, kun je jouw startnummer/wandelkaart op zaterdag 9 oktober vanaf 9.00 uur ophalen in Stories (Torenallee 22-02).

Startpakket Business Run
Deelnemers Business Estafette Marathon, Business Run Halve Marathon en Business Run 10 KM.

De startpakketten dienen per team afgehaald te worden door de teamcaptain, waarna hij/zij de individuele startnummers verdeelt onder de deelnemers. Het ophalen van het startpakket kan op onderstaande openingstijden. 

Vrijdag 8 oktober van 10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 9 oktober  van 10:00 tot 18:00 uur
Zondag 10 oktober  van 08:00 tot 16:00 uur

 

Business Estafette Marathon

Je ontvangt per team vijf startnummers en één startnummerband. Het startnummer met de chip (voor de tijdsregistratie) dien je aan de startnummerband te bevestigen en bij de wisselzone door te geven aan de volgende loper. De overige startnummers verdeel je over de vier deelnemers. 

Startpakket scholen teams
Deelnemers scholen en verenigingen

De startpakketten dienen per team afgehaald te worden door de teamcaptain, waarna hij/zij de individuele startnummers verdeelt onder de deelnemers. Het ophalen van het startpakket kan op onderstaande openingstijden. 

Vrijdag 8 oktober van 10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 9 oktober  van 10:00 tot 18:00 uur
Zondag 10 oktober  van 08:00 tot 16:00 uur
T-shirts

Indien je het Marathon Eindhoven running shirt besteld hebt bij jouw inschrijving, kun je deze op vertoon van jouw startnummer ophalen op onderstaande openingstijden. De locatie wordt binnenkort gepubliceerd.

Vrijdag 8 oktober van 10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 9 oktober  van 10:00 tot 18:00 uur
Zondag 10 oktober  van 08:00 tot 16:00 uur

Startvakken

De start van de hele en halve marathon is ingedeeld in startvakken. Deze indeling wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. In verband met de productie van de startnummers is het mogelijk om tot en met 9 september je verwachte eindtijd in te vullen. Vanaf 10 september worden alle deelnemers automatisch in de laatste startwave ingedeeld.  De aanduiding van de vakken gebeurt middels een kleur. In welk startvak je moet starten, is op je startnummer aangeduid met de kleur van het startvak. Zorg dat je minimaal 15 minuten van tevoren in je startvak staat. Bij de overige onderdelen is er slechts één start en zijn er dus geen verschillende startvakken.

Plattegrond startvakken

Startvakken Marathon
Startvakken Halve Marathon
Startvakken Business Estafette Marathon

De kleur van het startvak voor de Business Estafette Marathon is paars en bevindt zich achter de startvakken van de hele marathon. Om een eerlijke uitslag op te kunnen maken dienen alle teams in hetzelfde vak te starten. Mocht je in een ander startvak starten, dan zijn wij genoodzaakt een straftijd bij de bruto tijd van het team op te tellen voor de einduitslag. Deze straftijd zal minimaal 5 minuten bedragen.

Startvakken Business Halve Marathon

De indeling van de startvakken wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. De aanduiding van de vakken gebeurt middels een kleur. In welk startvak je moet starten, is op je startnummer aangeduid met de kleur van het startvak. 

Startvakken Business 10 km

Bij de Business Run 10 km is er slechts één start en zijn er dus geen verschillende startvakken.

Parcoursen

Zaterdag 9 oktober
De routes worden duidelijk aangegeven middels pijlen en lopen o.a. over Strijp-S, Strijp-T, Strijp R, het Philips de Jonghpark en de Philips Fruittuin. Langs de wandelroutes vind je stempel- en verzorgingsposten, dus de gelopen kilometers kunnen worden toegevoegd aan je wandelboekje.

Zondag 10 oktober
De Marathon Eindhoven powered by ASML staat bekend om de snelle parcoursen en enthousiaste ondersteuning door de toeschouwers. De vijftig verschillende muzieklocaties van het Marathonfestival leveren een belangrijke bijdrage aan de zo geroemde sfeer in de stad. Bekende highlights langs het parcours zijn de Markt, Catharinaplein, Stratumseind en Geldropseweg. 

Parcoursrecords Marathon Eindhoven
Dickson Chumba (M) - 2:05:46 (2012)
Georginia Rono (V) - 2:24:33 (2011)

Parcourskaarten

Marathon Eindhoven - 42,195 km
Halve Marathon - 21,1 km
Jumbo 10 KM - 10 km
AON City Run - 5 km
Mini Marathon - 1 Mijl
5KM4ALL - 5 km
Wandeltocht - 12,5 km
Wandeltocht - 20km

Reisadvies zaterdag 9 oktober

Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen.

Advies 
- Start: Torenallee 22-02, Strijp-S
- Dichtstbijzijnde station/halte: station Strijp-S en bushalte Glaspoort

 

Vervoersmiddelen

Openbaar vervoer

Het evenement vindt plaats in Strijp-S, op loopafstand van het trein- en busstation. Via station Strijp-S is het 8 minuten wandelen en via station Eindhoven Centraal is het 20 minuten wandelen naar Restaurant Stories, waar de startnummers opgehaald kunnen worden en tevens de start en finish gelegen zijn. Het is ook mogelijk om vanaf station Eindhoven Centraal bus 401, 402 of 403 te nemen naar bushalte Glaspoort. 

Parkeren

De volgende parkeermogelijkheden zijn gelegen binnen 20 minuten wandelen vanaf de start en finish: Parkeergarage Kolkgebouw, Parking Fellenoord, Q-Park de Bijenkorf, Parkeergarage ’t Eindje, P1 Parking Mathildelaan, P1 Parking Kennedyplein.

Fietsenstalling

De beste manier om de stad te bereiken is op de fiets. Helaas is er in de nabije omgeving van de start en finish geen bewaakte fietsenstalling. Je kunt jouw fiets stallen op de daarvoor aangewezen locaties.

Afsluiting wegen

De Torenallee zal van 8:00 tot en met 18:00 uur afgesloten zijn voor verkeer. Wij willen niet nalaten je op voorhand onze excuses aan te bieden voor eventuele overlast als gevolg van de tijdelijke afsluitingen op zaterdag 12 aanstaande en danken je bij voorbaat voor je medewerking en begrip.

Reisadvies zondag 10 oktober

Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Station Eindhoven Centraal is uitstekend bereikbaar en is gelegen vlakbij de diverse startlocaties en de finish. Houd er rekening mee dat veel wegen zijn afgesloten en het druk zal zijn in de stad.

Startlocaties
- Hele Marathon & Business Estafette Marathon: Mathildelaan
- Halve Marathon & Business Run Halve Marathon: Montgomerylaan
- Jumbo 10 km & Business Run 10 km: Montgomerylaan
- Aon City Run 5 km: Geldropseweg
- Mini Marathon: 18 Septemberplein

Vervoersmiddelen

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer
Het evenement vindt plaats in het centrum van Eindhoven, op loopafstand van het trein- en busstation. Vanwege de grootschaligheid van Marathon Eindhoven zal de binnenstad moeilijker bereikbaar zijn met de auto. Wij raden dan ook aan om met het openbaar vervoer te reizen. Kijk op www.9292ov.nl of www.ns.nl om je reis via trein of bus te plannen.

Busdiensten
In verband met de voorbereidingswerkzaamheden en de uitvoering van het evenement zullen diverse buslijnen niet of volgens een andere dienstregeling rijden. Om goed voorbereid op weg te gaan, plan je reis op www.hermes.nl.

Fietsenstallingen

De beste manier om de stad te bereiken is op de fiets. In de stad zijn verschillende fietsenstallingen bereikbaar. Hieronder vind je een overzicht van alle (gratis) fietsenstallingen.

Gratis fietsenstallingen:

  • 18 septemberplein van 11:00-23:30 uur
  • Heuvel Galerie van 11:00-22:00 uur
  • Stadhuisplein (niet bewaakt) van 11.00-18.00 uur

Betaalde fietsenstallingen:

  • NS-Station zuidzijde (Stationsplein) van 6:30-01:25 uur
  • NS-Station noordzijde (Neckerspoel) van 6:30-01:25 uur

Bekijk deze kaart voor meer informatie en van waar de fietsenstallingen zich bevinden.

Parkeren

Ken je mensen in je omgeving die ook gaan lopen of naar Eindhoven gaan om iemand aan te moedigen, probeer dan met elkaar mee te rijden. Het is gezelliger, scheelt in kosten en nog milieubewust ook. 

Enkele parkeergarages in en rondom het centrum van Eindhoven zijn rondom Marathon Eindhoven niet, of beperkt bereikbaar. Klik hier voor een overzicht van de bereikbaarheid van alle parkeergarages.

Buslijnen

Op zondag 11 oktober vervallen binnen Eindhoven tot 13.00 uur alle haltes binnen de snelwegen, daarna alleen de haltes binnen de Ring. Na zondagavond 19.00 uur wordt zo spoedig mogelijk de normale dienstregeling hervat, maar houdt ook na 19:00 uur rekening met vertraging.

Meer informatie:

  • Kijk voor actuele informatie op bravo.info en www.hermes.nl voor alle omleidingen en vervallen haltes.
  • Ga naar de OV-servicewinkel op Station Eindhoven: beide dagen geopend van 9:00 tot 17:00 uur.

Onze excuses voor het ongemak.

Enkele ritten op de lijnen 19, 319, en 318
Door toch een aantal ritten deels tot 13:00 uur te laten rijden probeert Hermes de overlast voor de reizigers te beperken. Deze ritten rijden via de snelwegen A2-A50-JF. Kennedylaan en komen 30 minuten LATER aan op station NS. Na 13.00 uur rijden deze ritten weer volgens dienstregeling, maar wel met omleidingen.

Lijn 19 van Bladel naar Eindhoven Station
Vertrekt om 10:21 vanaf Bladel Busstation. Deze rit rijdt de normale dienstregeling tot Veldhoven MMC. Daarna via de A2 - A50 - Kennedylaan naar Eindhoven Station NS. Verwachte aankomsttijd is ca. 11:40 uur.

Lijn 318 van Luyksgestel naar Eindhoven Station
Vertrekt om 10:03 vanaf Boscheind, Luyksgestel. Deze rit rijdt de normale dienstregeling tot Burgemeester Mollaan in Aalst. Daarna via de A2 - A50 - Kennedylaan naar Eindhoven, Station NS. Verwachte aankomsttijd is ca. 11:30 uur.

Lijn 319 Reusel naar Eindhoven Station
Vertrekt om 10:33 vanaf Reusel Busstation. Deze rit rijdt de normale dienstregeling tot Veldhoven MMC. Daarna via de A2 - A50 - Kennedylaan naar Eindhoven Station NS. Verwachte aankomsttijd is ca. 12:00 uur.

Lijn

Wijzingen zondag 8 oktober

Vervallen haltes

1

Rijdt niet tot 19:00 uur

Keizersgracht, Wilhelminaplein, Gagelstraat, Josef Eliasweg, Willem de Rijkelaan.

2

Rijdt tot Halte Opera Blixembosch Oost tot 17:00 uur

Gildelaan, Fontys Rachelsmolen, sint Petruskerk, Kloosterdreef, van Logterenpad, Joris Minnestraat, Catharina ziekenhuis zuid, Woensel XL Catharina ziekenhuis, Woensel XL Rooseveldlaan, Franklin Delano Rooseveldlaan, Bisschop Beckerslaan, Belgiëplein, Leuvenlaan, Ouverture, Smaragd, Hondsruglaan, Agaat, Diamantring.

3

Omleiding tot 19:00 uur

MMC Eindhoven, Peppelrode, Gen. Coenderslaan, Drosserstraat, Gen. Hardenbergpad, Woensel XL Catharinaziekenhuis, Woensel XL Genovevalaan, Koning Arthurlaan, Lohengrinlaan, Elckerlyclaan, Noordzeelaan, Den Eerbrand, Grebbenberglaan, Paasberglaan, Marathonloop, Rijnstraat.

4

Omleiding tot 19:00 uur

Cassandraplein, Coriolanuspad, Sterrenlaan, Plutostraat, Andromedaplaats, Saturnusweg, WC Vaartbroek.

5

Omleiding tot einde dienst

18 Septemberplein, Dommelstraat, Havenhoofd, Daf Museum.

6

Rijdt normale route

-

7

Rijdt niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur:18 September plein, Smalle haven, Hertogstraat, PC. Hooftlaan, Park theater, Looiakkerstraat, Boutenslaan, Kortonjo, Fontys Theo Koomenlaan, Hotel Eindhoven, Burg. Mollaan, Voorbeeklaan, Sophialaan, Maarten Trompstraat, Michiel de Ruiterstraat, Ansbalduslaan, Bosweg, Eikenlaan, Bergstraat, Heistraat, Onze Lievevrouwendijk, MMC Veldhoven, Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza.

Vervallen haltes na 13:00 uur: 18 September plein, Smalle haven, Hertogstraat, PC. Hooftlaan, Park theater, Looiakkerstraat Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza.

8

Rijdt niet tot 19:00 uur

De Vriesstraat, Gemmastraat, Wattstraat, Micklersplein, Philips Nederland, Suyslaan, Oude Bosschebaan, P.Eijffhuis, De Grotebeek, Marathonloop, Leo van Dorspad, Rien van Bruggenpad, Waalstraat, Rijnstraat.

9

Omleiding tot 19:00 uur

Gildelaan, Fontys Rachelsmolen, Europalaan, Gen.Pattonlaan, Woensel XL Catharina ziekenhuis, Gerretsonlaan, Roelantlaan, Sportpark Eindhoven noord, Autowijk, Roubaixlaan, Castilielaan, Sciencepark west, Sciencepark Oost.

11

Rijdt niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: 18 September plein, Smalle haven, Hertogstraat, Stadhuisplein, PC. Hooftlaan, Park theater, Plaza, Varenstraat, Korianderstraat, Pioenroosstraat, Floraplein, Valkenswaardseweg A2, Dorpstraat, Jansborg, Camping Soerendonk, Strijperdijk/Molenheide, Molenheide, Vogelsberg, Neerlanden, Marishof, station Maarheeze, AZC Cranendonk, Schoordijk, Mr.A.Mathijsenlaan, D. van Baarstraat, B. van Houtstraat, Nieuwstraat, Midbuulweg, Grootschoterweg, Vogelsplein, Stationsweg, P.Irenestraat, St. Barberaweg, Liedekerkerstraat, St. jozefplein, Hoofdstraat, Kempenweg, Geurtsvenweg, Kazernelaan, Ringbaanwest, Station Weert, Vrijstraat, Piazza.

Vervallen haltes na 13:00 uur: 18 septemberplein, Smalle Haven, Hertogstraat, PC. Hooftlaan, Parktheater, Heistraat, Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza.

12

Omleiding tot 19:00 uur

18 September plein, Smalle haven, Hertogstraat, PC. Hooftlaan, Park theater, Wilgenhof, Sint Servaasweg, Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza

15

Rijdt niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Heilig Hartkerk, Rivierstraat, Camphuysenstraat, Bayeuxlaan, Sibeliuslaan, Nicolaistraat, Reinkenstraat, Reinkenstraat, Palistrinastraat, Gagelbosch, Akerendam, Genderbeemd, Croy, Cranendonk CBR, de Run 1100, Hagendorenseweg, Citycentrum, Burg. Van Hooflaan, Abdijlaan, Europalaan, Pastorielaan, Dorpstraat, ASML 4, MMC Veldhoven, Vrijstraat, Piazza.

Vervallen haltes na 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Heilig Hartkerk, Rivierstraat, Camphuysenstraat, Vrijstraat, Piazza.

16

Rijdt niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Heilig Hartkerk, Rivierstraat, Camphuysenstraat, Bayeuxlaan, Sibeliuslaan, Nicolaistraat, Reinkenstraat, Reinkenstraat, Palistrinastraat, Gagelbosch, Rofart, Oldengaarde, Zijpendaal, Ulenpas, Ontginningsweg, MMC Veldhoven. Vrijstraat, Piazza.

Vervallen haltes na 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Heilig Hartkerk, Rivierstraat, Camphuysenstraat, Vrijstraat, Piazza.

17

Rijdt niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Stadhuisplein, PC. Hooftlaan Park theater, Plaza, Varenstraat, Korianderstraat, Pioenroosstraat, Kortonjolaan, Winkelstraat, Vrijstraat, Piazza.

Vervallen haltes na 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Stadhuisplein, PC. Hooftlaan Park theater, Plaza, Vrijstraat, Piazza.

18

Rijdt niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Mecklenburgstraat, Solmsweg, Donizettilaan, Grieglaan, Gagelbosch, Kastelenplein, Provincialeweg oost, Veenstraat, MMC Veldhoven, ASML 4, Runstraat, Dorpstraat, de Logt, Volmolenweg, Keersopperdreef, Walik, Kerk, Heuvel, Dorstraat, Heijerstraat, Eijkerseind, Schutsboom, Mr. Pankenstraat, Hof, van Bevewijkstraat, Nieuwstraat, Churchillaan, Kervellaan, Kennedylaan, Broekstraat, Loo, Vrijstraat, Piazza.

Vervallen haltes na 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Mecklenburgstraat, Solmsweg, Vrijstraat, Piazza.

19

Rijdt (m.u.v. 1 rit) niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Mecklenburgstraat, Solmsweg, Donizettilaan, Grieglaan, Gagelbosch, Kastelenplein, Provincialeweg, Veenstraat, MMC Veldhoven, ASML 4, Heerseweg, Koningshof, Turfweg, Eindhovenseweg, de Hees, Station Eersel, Mgr. de Haasstraat, Kerkstraat, Kapelweg, Voortseweg, Kortkruisdijk, Voortseweg, Postelweg, Wolverstraat, Parc Vital, de Weijer, Oude Provicialeweg, Abdijstraat, Sniederslaan, Doolandweg. Helleneind, Markt, Station Bladel, Vrijstraat, Piazza.

Vervallen haltes na 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Mecklenburgstraat, Solmsweg, Vrijstraat, Piazza.

24

Omleiding tot einde dienst

18 September plein, Smalle haven, Geldropseweg, Otto Veniusweg, Sint Jozephburgt, Bilderdijklaan, Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza.

317

Rijdt niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: 18 September plein, Smalle haven, Hertogstraat, PC. Hooftlaan, Park theater, Looiakkerstraat, Boutenslaan, Kortonjo, Fontys Theo Koomenlaan, Hotel Eindhoven, Burg. Mollaan, Maarten Trompstraat, Koningin Julianalaan, Lissevenstraat, Valkenswaardseweg, Eindhovenseweg, Valkenierstraat, Markt, Dommelseweg, Dijkstraat, Tienendreef, Ambrosiuslaan, Jorisdal, Koolzaadbeemd, Damianusdreef.

Vervallen haltes na 13:00 uur: 18 September plein, Smalle haven, Hertogstraat, PC. Hooftlaan, Park theater, Looiakkerstraat, Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza.

318

Rijdt (m.u.v. 1 rit) niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: 18 September plein, Smalle haven, Hertogstraat, PC. Hooftlaan, Park theater, Looiakkerstraat, Boutenslaan, Kortonjo, Fontys Theo Koomenlaan, Hotel Eindhoven, Burg. Mollaan, Maarten Trompstraat, Koningin Julianalaan, Lissevenstraat, Valkenswaardseweg, Eindhovenseweg, Valkenierstraat, Markt, Dommelseweg, Minister Aalbersersstraat, Bergstraat, Brouwerijplein, Westerhovenseweg, Loveren, Provincialeweg, Dorpstraat, Heijerstraat, Provincialeweg, Schutsboom, Mr. Pankenstraat, Hof, van Bevewijkstraat, Nieuwstraat, Churchillaan, Kervellaan, Kennedylaan, Broekstraat, Loo, Frater Romboutstraat, Sengelbroeksestraat, Mozekesweg, Schatersweg, Doolhof, Molenstraat, Kapelstraat, Boscheind, Vrijstraat, Piazza.

Vervallen haltes na 13:00 uur: 18 September plein, Smalle haven, Hertogstraat, PC. Hooftlaan, Park theater, Looiakkerstraat, Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza.

319

Rijdt (m.u.v. 1 rit) niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Mecklenburgstraat, Solmsweg, Donizettilaan, Grieglaan, Gagelbosch, Kastelenplein Provincialeweg, Veenstraat, MMC Veldhoven, ASML 4, Heerseweg, Koningshof, Turfweg, Eindhovenseweg, de Hees, Station Eersel, Wolverstraat, Parc Vital, de Weijer, Oude Provicialeweg, Abdijstraat, Station Bladel, Nijverheidstraat, Station Reusel, Vrijstraat, Piazza.

Vervallen haltes na 13:00 uur: Witte Dame, Keizersgracht, Grote Berg, Mecklenburgstraat, Solmsweg, Vrijstraat, Piazza.

320

Omleiding tot einde dienst

18 September plein, Smalle haven, Geldropseweg, Otto Veniusweg, Sint Jozephburgt, Bilderdijklaan, Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza.

321

Omleiding tot 19:00 uur

Gildelaan, Fontys Rachelsmolen, Europalaan, Gen.Pattonlaan, Woensel XL Catharina ziekenhuis, Churchillaan, Mercuriuslaan, Eckartdal, Nuenen west, Geldropsedijk, Kerkstraat.

322

Omleiding tot 19:00 uur

18 September plein, Smalle haven, Geldropseweg, Otto Veniusweg, Sint Jozephburgt, Bilderdijklaan, Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza.

324

Omleiding tot einde dienst

18 September plein, Smalle haven, Geldropseweg, Bilderdijklaan, Stadhuisplein, Vrijstraat, Piazza.

400

Omleiding tot 19:00 uur

Geen vervallen haltes

401

Omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: Piazza, Philips stadion, Glaspoort, Strijp-S, Cederlaan, Evoluon, Bredalaan, de Hurk, P_R Meerhoven, Landforum, Grasrijk, Meerrijk, Zandrijk, Cargo forum, Flight forum, Luchthavenweg.

Vervallen haltes na 13:00 uur: Piazza, Philips stadion, Glaspoort, Strijp-S, Cederlaan.

402

Rijdt niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Vervallen haltes tot 13:00 uur: Piazza, Philips stadion, Glaspoort, Strijp-S, Cederlaan, Evoluon, Bredalaan, de Hurk, P_R Meerhoven, Landforum, Polders, Smelen, Heemweg Centrum, City centrum, Bossebaan, Mira, Kometenlaan, Sondervick, de Naaldenmaker, de Klokkenmaker.

Vervallen haltes na 13:00 uur: Piazza, Philips stadion, Glaspoort, Strijp-S, Cederlaan.

403

Rijdt niet tot 13:00 uur, daarna omleiding tot 19:00 uur

Piazza, Philips stadion, Glaspoort, Strijp-S, Cederlaan, Evoluon, Bredalaan, de Hurk, P_R Meerhoven, Landforum, Houtwal, Strijpsebaan, Hertgang, de Dom Bovenhei, Plataanlaan, Sint Jansstraat, Zittardsestraat.

Vervallen haltes na 13:00 uur: Piazza, Philips stadion, Glaspoort, Strijp-S, Cederlaan.

405

Omleiding tot 19:00 uur

Gildelaan, Fontys Rachelsmolen, Europalaan, Generaal Pattonlaan, Woensel XL/ZH Catharina, Gerretsonlaan, Roelandtlaan, Sportpark Eindhoven Noord, Autowijk.

Live routeplanner

Gemeente Eindhoven heeft een live routeplanner ontwikkeld die de actuele afsluitingen van een evenement weergeeft. Net als vorig jaar zijn alle afzettingen en oversteekpunten van de verschillende parcoursen, gekoppeld aan de exacte tijden, verwerkt. 

Klik hier voor de routeplanner.

Let op: zorg dat je de juiste datum (10 oktober) instelt via 'Route opties'.

Afsluiting wegen

Wij willen niet nalaten je op voorhand onze excuses aan te bieden voor eventuele overlast als gevolg van de tijdelijke afsluitingen op zondag 10 oktober aanstaande en danken je bij voorbaat voor je medewerking en begrip. 

De wegafsluitingen en oversteekplaatsen worden in aanloop van het evenement gepubliceerd.

 

Bereikbaarheid ziekenhuizen

Catharina Ziekenhuis:

Bereikbaar via John F. Kennedylaan vanaf noordelijke en zuidelijke richting. Vervolgens via Winston Churchillaan noordelijke rijbaan. Bereikbaar via Boschdijk en 1e Lieven De Keylaan.

Voor meer informatie zie ook: https://www.catharinaziekenhuis.nl/

Maxima Medisch Centrum

Bereikbaar via John F. Kennedylaan afrit Orpheuslaan of afrit Onze Lieve Vrouwestraat.

Heb je een vraag? Vind in de FAQ's antwoord op jouw vraag.