KWF Kankerbestrijding

Marathon Eindhoven steunt KWF. Kanker raakt iedereen: 1 op de 3 Nederlanders krijgt de diagnose. Dankzij wetenschappelijk onderzoek overleven steeds meer mensen de ziekte, maar nog altijd overlijden jaarlijks zo'n 45.000 Nederlanders aan kanker. Voor dit onderzoek is geld nodig, en daarin kun jij het verschil maken!

Als je je inschrijft voor de Marathon Eindhoven kun je direct doneren aan KWF. Bovendien kun je je laten sponsoren voor jouw deelname aan de Marathon Eindhoven via jouw eigen actiepagina op het actieplatform van KWF. Elke kilometer die je loopt, draagt bij aan kankeronderzoek. Dankjewel!

Gratis startbewijs
Als je je via KWF inschrijft én minimaal 500 euro ophaalt aan sponsorgeld, word je beloond met een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt. Met jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt!

Ik schrijf mij in via KWF

Alleen een actiepagina

Wil je geen minimum bedrag aan sponsorgeld ophalen?  Regel dan zelf je startbewijs via de Marathon Eindhoven en maak een actiepagina. Elke euro telt! Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Ik maak een actiepagina aan

Jeugdfonds Sport

In Eindhoven kunnen de ouders van ruim zesduizend kinderen niet zelf de contributie voor de sportclub van hun kinderen betalen. Dit terwijl sporten juist van enorm belang is voor de ontwikkeling van kinderen. Door te sporten leven kinderen niet alleen gezonder en wordt overgewicht tegengegaan, ook het samen leren winnen èn verliezen en respect te hebben voor tegenstander en scheidsrechter zorgen voor onvervangbare sociale levenslessen.

Het Jeugdfonds Sport Eindhoven stelt een jaarlijks stijgend aantal (in 2019 naar verwachting ongeveer 1350) Eindhovense kinderen in staat tòch te kunnen sporten. Voor die kinderen betalen we de contributie en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. We kunnen deze sponsoring goed gebruiken. Help jij mee? Je kunt een donatie doen bij inschrijving of in actie komen door aan jouw loopprestatie een sponsoractie te koppelen en zo geld in te zamelen voor het Jeugdfonds Sport. Laat je buren, vrienden, bekenden en collega's vooral weten dat je een actie start en vraag ze je te steunen. En vergeet niet de actie via sociale media te delen. Hoe meer delers, hoe meer resultaat!

Kom in actie

Start je actie

Deel je actie

Vier je impact