Goede doel


KWF

Eindhoven Marathon steunt KWF. Kanker raakt iedereen: 1 op de 3 Nederlanders krijgt de diagnose. Dankzij wetenschappelijk onderzoek overleven steeds meer mensen de ziekte, maar nog altijd overlijden jaarlijks zo'n 45.000 Nederlanders aan kanker. Voor dit onderzoek is geld nodig, en daarin kun jij het verschil maken!

Als je je inschrijft voor de Eindhoven Marathon kun je direct doneren aan KWF. Bovendien kun je je laten sponsoren voor jouw deelname aan de Eindhoven Marathon via jouw eigen actiepagina op het actieplatform van KWF. Elke kilometer die je loopt, draagt bij aan kankeronderzoek. Dankjewel!

Kom in actie

Jeugdfonds sport

In Eindhoven kunnen de ouders van ruim zesduizend kinderen niet zelf de contributie voor de sportclub van hun kinderen betalen. Dit terwijl sporten juist van enorm belang is voor de ontwikkeling van kinderen. Door te sporten leven kinderen niet alleen gezonder en wordt overgewicht tegengegaan, ook het samen leren winnen èn verliezen en respect te hebben voor tegenstander en scheidsrechter zorgen voor onvervangbare sociale levenslessen.

Het Jeugdfonds Sport Eindhoven stelt een jaarlijks stijgend aantal (in 2019 naar verwachting ongeveer 1350) Eindhovense kinderen in staat tòch te kunnen sporten. Voor die kinderen betalen we de contributie en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. We kunnen deze sponsoring goed gebruiken. Help jij mee? Je kunt een donatie doen bij inschrijving of in actie komen door aan jouw loopprestatie een sponsoractie te koppelen en zo geld in te zamelen voor het Jeugdfonds Sport. Laat je buren, vrienden, bekenden en collega's vooral weten dat je een actie start en vraag ze je te steunen. En vergeet niet de actie via sociale media te delen. Hoe meer delers, hoe meer resultaat!

Kom in actie