AA Drink

AA Drink

AA Drink is de meest gebruikte sportdrank onder hardlopers in Nederland. En dat is niet voor niets. Als sinds vele jaren is AA Drink nauw betrokken bij de hardloopsport en voelt het zich sterk verbonden met de hardlopers zelf. AA Drink kent de hardloper van binnen en van buiten, en weet welke sportdrank- en voeding vereist is om hardlopers maximaal te laten presteren. 

Als official supplier en partner van de Marathon Eindhoven, ondersteunt AA Drink alle lopers met de juiste sportdrank op het juiste moment. Zo laten wij iedereen tijdens de marathon het maximale uit zijn of haar prestatie halen. Hardlopen doe je samen met AA Drink.


AA Drink Iso Lemon

Hoe ondersteunt AA Drink tijdens de Marathon Eindhoven? Met onze hoogwaardige isotone sportdrank Iso-Lemon vul jij op 9 punten langs het parcours je verloren vocht en de elektrolyten terug aan. Zo houd je jouw vocht- en energiebalans op peil tijdens de wedstrijd en minimaliseer je mogelijk prestatieverlies.


Meer weten over de AA Drink sportdranken en hun specifieke gebruiksmomenten? Precies weten wanneer een bepaalde AA Drink sportdrank optimaal geschikt is om te gebruiken? Check: aadrink.com/nl/producten.