Vrijwilligers


Individuele vrijwilliger

Je kunt jezelf aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen dat binnenkort wordt gepublieerd. Behalve naar je persoonsgegevens vragen wij naar welke vrijwilligerstaak jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Vrijwilligerstaken

Groepen vrijwilligers

Tijdens de Marathon Eindhoven krijgen we naast de ondersteuning van honderden inidividuele vrijwilligers ook hulp van verenigingen, stichtingen etc. Komen jullie helpen?

Lees meer

Vaste vrijwilligers

Het team van vaste vrijwilligers bestaat uit zo’n 60 personen. Deze werken in afzonderlijke teams aan de organisatie van de Marathon Eindhoven en zorgen er met elkaar voor dat alles op rolletjes verloopt. 

Vacatures

Contact

Heb je na het bekijken van de vrijwilligerspagina nog vragen, vul dan onderstaand contactformulier in. We raden je aan het e-mailadres info@marathoneindhoven.nl toe te voegen aan je adressenboek. Hiermee voorkom je dat een e-mail in je spamfolder terecht komt. Wij streven ernaar om jouw mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Wij vragen je vriendelijk om ons antwoord af te wachten en jouw vraag niet nogmaals te stellen.


Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Mogelijke bestandtypes: jpg, jpeg, gif, png, txt, docx, xlsx, pdfMarathon Eindhoven: COVID-19 Update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het wel of niet doorgaan van de Marathon Eindhoven op zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer