Zaterdag


Zaterdag 10 oktober 2020

Onder voorbehoud van wijzigingen
Tijd Activiteit Locatie
09.00 - 13.00 Afhalen startnummers/wandelkaarten Torenallee 22-02
09.30 uur Start Renewi Ploggin Run Pullman Hotel Eindhoven
10.00 uur Start 20 km wandeltocht Torenallee 22-02
11.30 uur Start 12,5 km wandeltocht Torenallee 22-02
13.00 uur Start 5KM4All Torenallee 22-02

Startnummers & wandelkaarten

Deelnemers aan de 5KM4ALL lopen met een startnummer zonder tijdregistratiechip. De voornaam wordt op het startnummer gedrukt indien de deelnemer zich bij voorinschrijving heeft ingeschreven. Lees de informatie goed over het verkrijgen van jouw startnummer/wandelkaart.

 

Startnummers/wandelkaarten & T-shirt verkrijgen

Startnummer thuisgestuurd

Bij je inschrijving krijg je de optie om je startnummer/wandelkaart thuisgestuurd te krijgen, dit is mogelijk tot en met 9 september. Let op: dit geldt alleen voor deelnemers met een postadres in Nederland. De startnummers worden begin oktober naar Post NL gestuurd, dus vanaf dan kun je jouw brievenbus in de gaten houden. 

Geen startnummer/wandelkaart thuis ontvangen?
Door de drukte is het mogelijk dat het iets later binnenkomt. Als de post op vrijdag 9 oktober jouw startnummer/wandelkaart nog niet heeft gebracht, kom dan op zaterdag 10 oktober vanaf 9.00 uur naar de helpdesk in Stories (Torenallee 22-02) om je startnummer/wandelkaart op te halen.

Startnummer/wandelkaart ophalen

Indien je bij jouw inschrijving niet hebt gekozen voor startnummer/wandelkaart thuis ontvangen, kun je jouw startnummer/wandelkaart op zaterdag 10 oktober vanaf 9.00 uur ophalen in Stories (Torenallee 22-02).

T-shirt

Indien je het Marathon Eindhoven running shirt besteld hebt bij jouw inschrijving, kun je deze op vertoon van jouw startnummer/wandelkaart ophalen op zaterdag 10 oktober vanaf 9.00 uur ophalen in Stories (Torenallee 22-02).


Routes

De routes worden duidelijk aangegeven middels pijlen en lopen o.a. over Strijp-S, Strijp-T, Strijp R, het Philips de Jonghpark en de Philips Fruittuin. Onderweg zijn er muziekpunten en verzorgingsposten. De routes worden in aanloop naar het evenement van een update voorzien.

Stempel- en verzorgingsposten
Langs de wandelroutes vind je stempel- en verzorgingsposten, dus de gelopen kilometers kunnen worden toegevoegd aan je wandelboekje. Bekijk hieronder de openingstijden van de verzorgingsposten (beide voor de 12,5 km en 20 km wandeltocht)

  • Post 1: 10:30 t/m 14:00 uur
  • Post 2: 12:00 t/m 16:45 uur
  • Finish: sluit om 17:15 uur

Routekaarten

5KM4ALL - 5 km
Wandeltocht - 12,5 km
Wandeltocht - 20km

Reisadvies Zaterdag 10 oktober

Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen.

Advies 
- Start: Torenallee 22-02, Strijp-S
- Dichtstbijzijnde station/halte: station Strijp-S en bushalte Glaspoort

 

Vervoersmiddelen

Openbaar vervoer

Het evenement vindt plaats in Strijp-S, op loopafstand van het trein- en busstation. Via station Strijp-S is het 8 minuten wandelen en via station Eindhoven Centraal is het 20 minuten wandelen naar Restaurant Stories, waar de startnummers opgehaald kunnen worden en tevens de start en finish gelegen zijn. Het is ook mogelijk om vanaf station Eindhoven Centraal bus 401, 402 of 403 te nemen naar bushalte Glaspoort. 

Parkeren

De volgende parkeermogelijkheden zijn gelegen binnen 20 minuten wandelen vanaf de start en finish: Parkeergarage Kolkgebouw, Parking Fellenoord, Q-Park de Bijenkorf, Parkeergarage ’t Eindje, P1 Parking Mathildelaan, P1 Parking Kennedyplein.

Fietsenstalling

De beste manier om de stad te bereiken is op de fiets. Helaas is er in de nabije omgeving van de start en finish geen bewaakte fietsenstalling. Je kunt jouw fiets stallen op de daarvoor aangewezen locaties.

Afsluiting wegen

De Torenallee zal van 8:00 tot en met 18:00 uur afgesloten zijn voor verkeer. Wij willen niet nalaten je op voorhand onze excuses aan te bieden voor eventuele overlast als gevolg van de tijdelijke afsluitingen op zaterdag 12 aanstaande en danken je bij voorbaat voor je medewerking en begrip.


Vragen?

Heb je een vraag? Vind in de FAQ's antwoord op jouw vraag.


Marathon Eindhoven: COVID-19 Update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het wel of niet doorgaan van de Marathon Eindhoven op zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer