Inschrijven


Marathon Eindhoven

Het hoofdonderdeel van de dag is de marathon-afstand. Het vlakke, brede en sfeervolle parcours leidt al jaren tot snelle eindtijden en een erg goede beoordeling door onze deelnemers.

Lees meer

Halve Marathon

Traditioneel is de Halve Marathon gepresenteerd door ED het onderdeel met de meeste deelnemers. Vooral de passage op het Stratumseind bezorgt menig deelnemer kippenvel en een blijvende herinnering.

Lees meer

10 km

De populaire Jumbo 10 km vindt ook dit jaar op zondag plaats. Je loopt een deel van het officiële marathonparcours, legt de laatste kilometers door het sfeervolle hart van Eindhoven af om te finishen in een heuse vlaggenzee op de Vestdijk. 

Lees meer

Business Runs

Bedrijven kunnen een sportieve topprestatie neerzetten door deelname aan de Business Runs. Deelname zorgt voor een goede onderlinge sfeer én voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie.

Lees meer

5 km

Loop samen met zo’n 6.000 andere deelnemers mee met de Aon City Run 5 km. De route loopt dwars door het centrum van Eindhoven en finisht net als de hele en halve marathon op de Vestdijk. 

Lees meer

Mini Marathon

Doe met vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, teamgenootjes, ouders of grootouders en nog zo’n 3.000 andere deelnemers mee aan de Mini Marathon 1 Mijl (1,6 km) en loop dwars door het centrum van Eindhoven.

Lees meer

5KM4ALL

Bij de ‘5KM4ALL’ leggen de deelnemers het parcours af op een alternatieve wijze. Zo kun je wandelen of deelnemen met je rolstoel, handbike, step, een kinderwagen of als Nordic Walker. Iedereen mag meedoen, waarbij de snelheid wordt gelimiteerd op 15 km per uur.

Lees meer

Wandeltocht

Wil je liever wandelen dan hardlopen? Neem dan deel aan de 12,5 of 20 km wandeltocht op zaterdag 12 oktober.

Lees meer

Marathon Eindhoven: COVID-19 Update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het wel of niet doorgaan van de Marathon Eindhoven op zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer