Renewi Plogging Run


Bij jouw inschrijving inbegrepen


Parcours

van ongeveer 4 km

Materialen

O.a. hesje, handschoentjes, grijpers en afvalzakken

Medaille

Iedere deelnemer ontvangt een herinneringsmedaille


Praktische info

Start

Alle deelnemers melden zich om 09:30 uur bij hotel Pullman Eindhoven. Hier worden de verschillende plogging-groepjes gevormd en gekoppeld aan een ambassadeur. Gezamenlijk vertrekt het groepje naar het startpunt van de te lopen route. Om 10:00 uur start de Renewi Plogging Run vanaf verschillende locaties.

Finish

Om 11:30 uur wordt de Renewi Plogging Run gezamenlijk afgesloten bij hotel Pullman Eindhoven. Alle het verzamelde afval wordt gewogen. Iedere deelnemer ontvangt een herinneringsmedaille. 

Afstanden

De verschillende routes van de Renewi Plogging Run zijn ongeveer 4 km lang. Er wordt ongeveer een uur gedaan om de route gezamenlijk af te leggen.

Materialen

Deelnemers worden voorzien van een hesje (voor de herkenbaarheid en veiligheid) en er zijn voldoende handschoentjes, grijpers en afvalzakken aanwezig. Ieder groepje wordt begeleid door een ambassadeur en een begeleider met een bakfiets. Volle afvalzakken kunnen dus onderweg worden afgegeven.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor deelname aan de Renewe Ploggingrun is 10 jaar op de dag van het evenement.


Marathon Eindhoven: COVID-19 Update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het wel of niet doorgaan van de Marathon Eindhoven op zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer