COVID-19 update

17-8-2021

Door de corona-persconferentie van afgelopen vrijdag zijn wij positief gestemd over het vooruitzicht dat de anderhalvemeterregel per 20 september losgelaten zou kunnen worden. Wij blijven echter realistisch en houden rekening met diverse scenario’s.

Zowel voor jullie als voor ons is er nu helaas nog veel niet helder. Onduidelijkheid bestaat over eventuele beperkende maatregelen ten tijde van de 37e Marathon Eindhoven op zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021.

We volgen de ontwikkelingen op de voet en vertrouwen erop een veilige en sfeervolle editie te kunnen organiseren. De veiligheid staat bij ons altijd voorop. Blijf in beweging en zorg goed voor jezelf!

Lees meer
COVID-19 update

37ste Marathon Eindhoven begint met Renewi Plogging Run

5-7-2021

Het weekeinde van de 37ste Marathon Eindhoven powered by ASML gaat op zaterdag 9 oktober van start met de Renewi Plogging Run. Een dag voor de race over de klassieke afstand zal het marathonparcours joggend worden ontdaan van zwerfafval.

Lees meer
37ste Marathon Eindhoven begint met Renewi Plogging Run

Your Marathon Challenge inspirerend nieuw onderdeel van 37ste Marathon Eindhoven

1-7-2021
Inschrijving voor zaterdagprogramma nu ook geopend

Vele lopers hebben zich al aangemeld voor de 37ste Marathon Eindhoven en andere afstanden op zondag 10 oktober. Vanaf nu is ook de inschrijving open voor de onderdelen op zaterdag. Het gaat om wandeltochten over 12 en 18 kilometer, én een opmerkelijke noviteit: Your Marathon Challenge.

Lees meer
Your Marathon Challenge inspirerend nieuw onderdeel van 37ste Marathon Eindhoven

Inschrijving geopend voor 37ste Marathon Eindhoven op zondag 10 oktober

29-4-2021

Lopers die uitkijken naar de 37ste Marathon Eindhoven op zondag 10 oktober kunnen zich vanaf vandaag aanmelden. De inschrijving is geopend in de hoopvolle verwachting dat de coronamaatregelen de komende maanden stap voor stap worden versoepeld en veel Nederlanders in de zomer gevaccineerd kunnen zijn.

Lees meer
Inschrijving geopend voor 37ste Marathon Eindhoven op zondag 10 oktober

Tips voor zondag

7-10-2020

Doe jij zondag mee met de virtuele Marathon Eindhoven tijdens NN Running Day? Het belooft een bijzondere beleving te worden. Je loopt met je oortjes in en je krijgt tijdens je run regelmatig leuke boodschappen te horen. Via de MyTrace app is er een officieel startmoment en wordt je dit keer ook nog eens je tijd geregistreerd. Net echt dus! Bekijk onze tips & tricks om alvast een stapje dichter bij de finish te komen!

Lees meer
Tips voor zondag

Loop de Marathon Eindhoven op zondag 11 oktober vanuit huis tijdens NN Running Day

1-9-2020

Tijdens NN Running Day ervaar je de beleving en sfeer van de mooiste hardloopevenementen van Nederland met onze MyTrace-belevingsapp. Zo hoor je bijvoorbeeld het aftelmoment, het startschot en de aanmoedigingen van het enthousiaste publiek en ontvang je updates over o.a. jouw tussentijden, gemiddelde snelheid en highlights langs het parcours. Ook vind je jezelf terug in het digitale leaderboard én kun je vooraf de meest ideale hardlooproute uitstippelen van en naar jouw eigen voordeur met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner.

Lees meer
Loop de Marathon Eindhoven op zondag 11 oktober vanuit huis tijdens NN Running Day

37ste Marathon Eindhoven verplaatst naar 2021

20-7-2020
‘Hopelijk kunnen wij volgend jaar weer onbelemmerd genieten van dit prachtige evenement’

De voor het najaar geplande Marathon Eindhoven gaat in verband met de coronacrisis niet door. De 37ste editie staat nu een jaar later op het programma: op zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021.

,,Erg spijtig deze afgelasting, maar ook de enige juiste beslissing,’’ zegt Edgar de Veer, sinds 2009 organisator van het populaire Brabantse evenement. ,,Het is onder de huidige omstandigheden niet realistisch het marathonweekeinde op 10 en 11 oktober zowel feestelijk als veilig te laten verlopen. Wij zijn tot het besluit gekomen in nauw overleg met de gemeente Eindhoven.’’

Lees meer
37ste Marathon Eindhoven verplaatst naar 2021

Marathon Eindhoven: COVID-19 Update

14-5-2020
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Samen met jou kijken we enorm uit naar de 37e editie van de Marathon Eindhoven die gepland staat op zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020. Het coronavirus zorgt helaas nog steeds voor veel onzekerheid. We begrijpen maar al te goed dat dit veel vragen oproept. Houd onze updatepagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en bekijk de veelgestelde vragen. Klik hier voor de updatepagina.

Lees meer
COVID-19: Update - Marathon Eindhoven