Over een paar weken is de 37e editie van de Marathon Eindhoven powered by ASML

24-9-2021

Elk jaar kijkt ASML er naar uit om sponsor te zijn van de Marathon Eindhoven en om mensen te inspireren de uitdaging aan te gaan. Maar, we zijn een technisch bedrijf; waarom dan een marathon sponsoren?

Lees meer
Over een paar weken is de 37e editie van de Marathon Eindhoven powered by ASML

Weg vrij voor 37ste Marathon Eindhoven

20-9-2021

De Marathon Eindhoven beleeft geheel volgens plan op zondag 10 oktober de 37ste editie. Nadat het kabinet vorige week aankondigde de anderhalvemeter-regel per 25 september af te schaffen, heeft de gemeente Eindhoven groen licht gegeven voor het organiseren van het populaire Brabantse evenement. Samen met de veiligheidsdiensten en de gemeente Eindhoven worden de laatste puntjes op de i gezet, waarna verlening van de vergunning volgt.

Lees meer
Weg vrij voor 37ste Marathon Eindhoven

COVID-19 update

17-8-2021

Door de corona-persconferentie van afgelopen vrijdag zijn wij positief gestemd over het vooruitzicht dat de anderhalvemeterregel per 20 september losgelaten zou kunnen worden. Wij blijven echter realistisch en houden rekening met diverse scenario’s.

Zowel voor jullie als voor ons is er nu helaas nog veel niet helder. Onduidelijkheid bestaat over eventuele beperkende maatregelen ten tijde van de 37e Marathon Eindhoven op zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021.

We volgen de ontwikkelingen op de voet en vertrouwen erop een veilige en sfeervolle editie te kunnen organiseren. De veiligheid staat bij ons altijd voorop. Blijf in beweging en zorg goed voor jezelf!

Lees meer
COVID-19 update

37ste Marathon Eindhoven begint met Renewi Plogging Run

5-7-2021

Het weekeinde van de 37ste Marathon Eindhoven powered by ASML gaat op zaterdag 9 oktober van start met de Renewi Plogging Run. Een dag voor de race over de klassieke afstand zal het marathonparcours joggend worden ontdaan van zwerfafval.

Lees meer
37ste Marathon Eindhoven begint met Renewi Plogging Run

Your Marathon Challenge inspirerend nieuw onderdeel van 37ste Marathon Eindhoven

1-7-2021
Inschrijving voor zaterdagprogramma nu ook geopend

Vele lopers hebben zich al aangemeld voor de 37ste Marathon Eindhoven en andere afstanden op zondag 10 oktober. Vanaf nu is ook de inschrijving open voor de onderdelen op zaterdag. Het gaat om wandeltochten over 12 en 18 kilometer, én een opmerkelijke noviteit: Your Marathon Challenge.

Lees meer
Your Marathon Challenge inspirerend nieuw onderdeel van 37ste Marathon Eindhoven

Inschrijving geopend voor 37ste Marathon Eindhoven op zondag 10 oktober

29-4-2021

Lopers die uitkijken naar de 37ste Marathon Eindhoven op zondag 10 oktober kunnen zich vanaf vandaag aanmelden. De inschrijving is geopend in de hoopvolle verwachting dat de coronamaatregelen de komende maanden stap voor stap worden versoepeld en veel Nederlanders in de zomer gevaccineerd kunnen zijn.

Lees meer
Inschrijving geopend voor 37ste Marathon Eindhoven op zondag 10 oktober

Tips voor zondag

7-10-2020

Doe jij zondag mee met de virtuele Marathon Eindhoven tijdens NN Running Day? Het belooft een bijzondere beleving te worden. Je loopt met je oortjes in en je krijgt tijdens je run regelmatig leuke boodschappen te horen. Via de MyTrace app is er een officieel startmoment en wordt je dit keer ook nog eens je tijd geregistreerd. Net echt dus! Bekijk onze tips & tricks om alvast een stapje dichter bij de finish te komen!

Lees meer
Tips voor zondag

Loop de Marathon Eindhoven op zondag 11 oktober vanuit huis tijdens NN Running Day

1-9-2020

Tijdens NN Running Day ervaar je de beleving en sfeer van de mooiste hardloopevenementen van Nederland met onze MyTrace-belevingsapp. Zo hoor je bijvoorbeeld het aftelmoment, het startschot en de aanmoedigingen van het enthousiaste publiek en ontvang je updates over o.a. jouw tussentijden, gemiddelde snelheid en highlights langs het parcours. Ook vind je jezelf terug in het digitale leaderboard én kun je vooraf de meest ideale hardlooproute uitstippelen van en naar jouw eigen voordeur met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner.

Lees meer
Loop de Marathon Eindhoven op zondag 11 oktober vanuit huis tijdens NN Running Day


Alle uitslagen staan online

Alle uitslagen van het marathonweekend staan online.

Lees meer