Kim Dillen en Khalid Choukoud doen Olympische limietpoging tijdens 36e Marathon Eindhoven

4-7-2019
Via Eindhoven naar Tokyo.

De 36e Marathon Eindhoven, powered by ASML krijgt met de komst van de Eindhovense topatlete Kim Dillen en de Hagenees Khalid Choukoud twee Nederlandse topatleten aan de start, die op jacht gaan naar de Olympische marathonlimiet voor Tokyo 2020. Dillen hoopt in Eindhoven onder de 2 uur 28 minuten en 30 seconden te lopen. Choukoud dient te voldoen aan de limiet van 2 uur 11 minuten en 30 seconden.

Lees meer
Dillen en Choukoud doen limietpoging

Jumbo ook in 2019 titelsponsor van de 10 km van de Marathon Eindhoven

13-6-2019

Zondag 13 oktober 2019 vindt de tweede editie plaats van de “Jumbo 10 km” als onderdeel van de Marathon Eindhoven. Jumbo kiest als titelsponsor heel bewust voor de 10 km omdat dit bij uitstek een afstand is die toegankelijk is voor heel veel mensen. Jumbo wil haar klanten en medewerkers helpen lekker en gezond te eten en te leven. Voor een gezonder leven zijn gezond eten en beweging erg belangrijk. Alle Jumbo winkels in Eindhoven, Veldhoven en Son hebben dan ook de handen in één geslagen met de organisatie van de Marathon Eindhoven om klanten én medewerkers te helpen in de voorbereiding naar het evenement. Het doel is om zoveel mogelijk deelnemers aan de start te krijgen.

Lees meer
Jumbo ook in 2019 titelsponsor van de 10 km van de Marathon Eindhoven

Wat is jouw motivatie om te finishen?

13-6-2019

De Marathon Eindhoven powered by ASML komt steeds dichterbij. Wij zijn benieuwd naar waarom jij de finish wilt halen. Deel jouw motivatie met ons via onderstaand formulier en wie weet zie je jouw motivatie wel op één van de 170 grote banieren die terugkomen in een heuse vlaggenzee bij de finish en die we drie weken lang door de stad ophangen rondom de Marathon Eindhoven powered by ASML.

Lees meer
Marathon motivaties

Inschrijving 36e Marathon Eindhoven geopend

1-5-2019

Traditiegetrouw vindt de Marathon Eindhoven plaats in het tweede weekend van oktober. Op zaterdag 12 oktober wordt er gewandeld en staat ook de 5KM4ALL op het programma. Op zondag 13 oktober vinden de Mini Marathon, City Run 5 km, Halve Marathon en Marathon plaats. Nieuw is dat de Jumbo 10 km ook op zondagmiddag plaats vindt. De organisatie kijkt uit naar een prachtige editie, voor en door de stad Eindhoven. Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk.

Lees meer
Inschrijving 36e Marathon Eindhoven geopend

36e Marathon Eindhoven: 12 & 13 oktober 2019

28-11-2018

Save the date! Ook in 2019 zal Marathon Eindhoven plaatsvinden in het tweede weekend van oktober. Zet daarom alvast zaterdag 12 en zondag 13 oktober in je agenda! De inschrijving voor de 36e editie opent in het voorjaar. De exacte datum wordt later bekendgemaakt.

Lees meer
36e Marathon Eindhoven: 12 & 13 oktober 2019

Bekijk de uitslagen, foto's en het sfeerverslag

14-10-2018

Alle uitslagen staan nu online! Gefeliciteerd met jullie prestaties! We hebben genoten. Bekijk ook de foto's in het Facebook-album en lees het sfeerverslag.

Lees meer
Uitslagen, foto's en sfeerverslag

De 35e Marathon Eindhoven is een prachtige overwinning geworden voor Elisha Kipchirchir Rotich

14-10-2018

De 28-jarige Keniaanse atleet finishte de Marathon Eindhoven in warme weersomstandigheden in een tijd van 02:07:32 en verbeterde hiermee zijn persoonlijk record. Landgenoot Laban Mutai moest het onderspit delven tegen Kipchirchir Rotich en kwam als tweede binnen in 02:07:37. Derde werd Keniaan Vincent Kipsang Rono. Hij finishte in 02:07:50. Ook nummer twee en drie liepen een persoonlijk record.

 

Lees meer
De 35e Marathon Eindhoven is een prachtige overwinning geworden voor Elisha Kipchirchir Rotich

Philips en Usono testen Lumify met ProbeFix Dynamic tijdens “meest innovatieve marathon ter wereld”

11-10-2018

Tijdens de Marathon Eindhoven op zondag 14 oktober testen Philips en Usono samen het draagbare echoapparaat Lumify in combinatie met de nieuwe ProbeFix Dynamic. De samenwerking is onderdeel van het ‘Innovation Lab’ van de marathon en draagt bij aan de ambitie om de meest innovatieve marathon ter wereld te worden. 

 

Lees meer
Philips en Usono testen Lumify met ProbeFix Dynamic tijdens “meest innovatieve marathon ter wereld”


Inschrijving voor de 37e editie van de Marathon Eindhoven powered by ASML is geopend

De inschrijving voor de Marathon Eindhoven is geopend. De 37e editie vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021. De inschrijving voor de afstanden op zaterdag opent op een later moment. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer