Jubileumeditie

16-11-2017
13 & 14 oktober

De 35e editie van de Marathon Eindhoven powered by ASML is op zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018. De inschrijving gaat in april open, houd hiervoor onze website en social media in de gaten. Bekijk alvast alle informatie over deelnemen aan de Marathon Eindhoven powered by ASML

Lees meer
Jubileumeditie

Nieuwe website online

16-11-2017

Goed nieuws: onze nieuwe website is nu online! Navigeer door de site via de menubalk bovenaan. Bij deelnemen vind je alle afstanden en informatie over inschrijven. Bij info vind je alle informatie over het evenement. Komende weken wordt de website verder uitgebreid.

Lees meer
Nieuwe website online


Inschrijving voor de 37e editie van de Marathon Eindhoven powered by ASML is geopend

De inschrijving voor de Marathon Eindhoven is geopend. De 37e editie vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021. De inschrijving voor de afstanden op zaterdag opent op een later moment. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer