De Marathon Eindhoven organiseert Your Marathon Challenge powered by ASML in samenwerking met partner BrabantSport Fonds. De Marathon Eindhoven wil op deze wijze ook mensen die om wat voor reden niet zo makkelijk ‘in beweging’ komen betrekken bij het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant.
 
Op zondag 10 oktober staan de volgende afstanden op het programma: marathon, halve marathon, Jumbo 10 km, City Run 5 km, Mini Marathon 1,6 km. Ook zijn er diversie business runs. De zaterdag ervoor krijgen de wandelaars dus alle ruimte.
 
De Marathon Eindhoven powered by ASML heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een (top)sportevenement annex gemoedelijk stadsfeest. Het kent een fraai, snel parcours en is in velerlei opzicht innovatief. In 2019 telde het loopfestijn in totaal 23.500 inschrijvingen.
 
Het goede doel van de Marathon Eindhoven is dit jaar KWF Kankerbestrijding. Deelnemers kunnen bij inschrijving een donatie doen aan deze goede doelen.

Je kunt je hier inschrijven voor de 37ste editie.


Inschrijving voor de 37e editie van de Marathon Eindhoven powered by ASML is geopend

De inschrijving voor de Marathon Eindhoven is geopend. De 37e editie vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021. De inschrijving voor de afstanden op zaterdag opent op een later moment. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer