Bedankt!

Met de MyTrace app is het net alsof je de marathon, halve marathon, Jumbo 10 km of Aon City Run 5 km echt loopt in Eindhoven loopt met o.a.:

  • Het aftelmoment en het startschot;
  • Updates over jouw tussentijden;
  • Weetjes over highlights langs de route;
  • Muziekpunten, het uitzinnige publiek en omgevingsgeluiden.

Uiteindelijk neem je na de finish jouw digitale medaille in ontvangst en zie je in het leaderboard wat jouw tijd is ten opzichte van familie, vrienden of collega's. Vooraf kun je zelfs de meest ideale hardlooproute uitstippelen van en naar jouw eigen voordeur met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner. Een echte evenementbeleving dus! 

Aan de eerste edities van NN Running Day op zondag 11 oktober, zaterdag 24 oktober en zondag 25 oktober deden maar liefst ruim 20.000 deelnemers mee. Aanmelden is momenteel niet mogelijk.


Hoe werkt het?

Download de MyTrace app

Download de MyTrace app (App Store of Google Play Store) en volg de stappen tot jouw MyTrace ID zichtbaar wordt. 

Meld je aan

Meld je aan voor de Marathon Eindhoven en kies de afstand die je wilt lopen.

Verkrijg toegang tot de MyTrace app

Klik op de link in de e-mail en vul jouw MyTrace ID in.

Kies je startwave

Kies jouw gewenste startwave. Het aftellen kan beginnen!

Bepaal je route

Stippel de meest ideale route vanaf jouw voordeur uit met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner.

Train

Zorg dat je in beweging blijft zodat je fit bent.

Start de MyTrace app

Sta op tijd klaar met de app op je telefoon en je oortje/koptelefoon, check 5 minuten van te voren in, en wacht op het startschot.

Succes

Geniet en ervaar de beleving en sfeer van de Marathon Eindhoven.

Marathon

Het hoofdonderdeel van Marathon Eindhoven is de marathonafstand. Jouw trainingsuren zijn dit jaar misschien toch niet voor niets geweest! 

Halve marathon

Het onderdeel met de meeste deelnemers tijdens de Marathon Eindhoven is de halve marathonafstand van 21,1 km. Ga jij de uitdaging aan?  

Jumbo 10 km

Of je nu voor de eerste keer een 10 km wil lopen of je persoonlijke record wilt aanscherpen; het kan zondag 11 oktober tijdens de Jumbo 10 km.

Aon City Run 5 km

Ben jij een echte loper voor de sfeer, houd je van korte afstanden of net begonnen met hardlopen? Dan is de Aon City Run echt iets voor jou!

Nationale-Nederlanden Hardloopplanner

Met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner kun je jouw eigen, ideale route uitstippelen voor NN Running Day. Met start en finish bij jouw voordeur. 

Zo weet je vooraf precies hoe je in je eigen omgeving jouw favoriete afstand kunt lopen. Je kunt de route downloaden als afbeelding en delen via social media met jouw supporters. 

Plan jouw route!